بهروز میلانی در گفتوگو با ایسنا، درباره دلیل عدم کاهش قیمت کالاها متناسب با افت ارزش دلار و ثبات نسبی آن در محدوده ۱۱ هزار تومان، اظهار کرد: فرایند ثبت، خرید و ورود کالا به کشور در حدود یک سال زمان نیاز دارد که این موضوع در تاثیرپذیری قیمت کالا از افت ارزش دلار، تاثیرگذار است.
رئیس اتحادیه تزئینات داخلی ادامه داد: علاوه بر آن اما برخی افراد با افزایش قیمت ارز به لحظه، قیمت نهایی کالا را افزایش میدهند و در زمان افت نرخ ارز به ویژه دلار، این کاهش قیمت را به لحظه اعمال نمیکنند.
وی خاطرنشان کرد: حجم قابل توجهی از خرید محصولات از کشورهای دیگر مدتدار و اعتباری شده که این موضوع عاملی شده که خریدار، بدهکار فروشنده باشد و به دلیل اینکه تامین ارز برای تسویه حساب خود را به لحظه و از طریق بازار انجام میدهد، نرخ خرید ارز را به صورت مستقیم بر قیمت خود لحاظ میکند.
میلانی بیان کرد: در حال حاضر بازار با رکود همراه است و روند نزولی ارز این رکود را تشدید کرده است زیرا اکثر مشتریان به دنبال کاهش قیمت بیشتر و ثبات نسبی بازار هستند، از این رو خریدهای خود را به روزهای آینده موکول کردهاند.
وی با اشاره به اینکه فصل تقاضا برای تزئینات داخلی در ایام شب عید است، گفت: در حال حاضر بازار با کمبود کالا از نظر رنگبندی، طراحی و میزان عرضه مواجه نیست.
به گزارش ایسنا، با کاهش نرخ دلار در هفتههای گذشته بسیاری از مردم منتظرند قیمت کالاهایی که به دنبال افزایش نرخ ارز، رشد کرده بودند، بار دیگر کاهش یابد.
چندی پیش قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت پیشبینی کرده بود که در صورت پایین باقی ماندن نرخ ارز، قیمت کالاها به دنبال آن کاهش یابد.
انتهای پیام
نظرات