• سه‌شنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۵:۵۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 98061206602
  • منبع : نمایندگی مرکزی

آخرین وضعیت شرکت‌های آذرآب، هپکو و واگن پارس

آخرین وضعیت شرکت‌های آذرآب، هپکو و واگن پارس

ایسنا/مرکزی تعدادی از کارگران شرکت آذرآب در اعتراض به شرایط کارخانه و حقوق معوق خود، در مرکز شهر اراک دست به تجمع زدند.

به گزارش ایسنا، در پی اعتراضات کارگری هفته گذشته در اراک توسط کارگران شرکت هپکو، وزیر صنعت پنجشنبه گذشته جهت رسیدگی به وضعیت سه شرکت بزرگ هپکو، آذرآب و واگن پارس به اراک سفر کرد و در آن جلسه با پیشنهاد واگذاری آذرآب و هپکو به شرکت مپنا اعلام موافقت کرد.

پس از این جلسه در اراک، مقرر شد که جلسه بررسی وضعیت این شرکت ها در تهران برگزار شود که عصر دیروز (دوشنبه 11 شهریور) این جلسه در محل وزارت صمت با حضور وزیر صمت، سرپرست سازمان خصوصی سازی، رئیس سازمان گسترش و صنایع ایران، مدیران عامل بانک ملی و کشاورزی، مدیران مپنا، مدیر قرارگاه خاتم الانبیا، معاونان وزارت اقتصاد، نیرو و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس کل دادگستری استان در تهران، نمایندگان اراک در مجلس، مسئولین ارشد استان و ... تشکیل شد.

استاندار مرکزی شب گذشته در خصوص جزییات این جلسه در گفت‌وگو با بخش خبری 20 شبکه آفتاب بیان کرد که "مدیریت جدید شرکت آذرآب اراک ظرف ۴۸ ساعت آینده مشخص می‌شود.

سید علی آقازاده افزود: در این نشست مقرر شد سهام شرکت آذرآب که در اختیار بانک کشاورزی است واگذار و مدیریت این شرکت ظرف مدت ۴۸ ساعت آینده توسط سهامدار عمده که اکنون بانک کشاورزی است، معرفی شود.

وی اضافه کرد: همچنین مقرر شد سهام شرکت آذرآب اراک در مرحله بعدی به مپنا و یا یک شرکت مشابه مپنا واگذار شود.

استاندار مرکزی در خصوص حضور نمایندگان شرکت مپنا در این نشست گفت: نمایندگان این شرکت استقبال خوبی از واگذاری سهام بانک کشاورزی نداشته و مقرر شد ظرف مدت ۱۰روز آینده نمایندگان مپنا با گزارش کاری که از آذر آب به دست می آورند، نتیجه را اعلام کنند.

وی افزود: در این جلسه مقرر شد ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای پرداخت حقوق معوق کارگران و خرید مواد اولیه تولید به شرکت هپکو اراک پرداخت شود. همچنین باقی مانده تسهیلات ۹۰۰میلیارد ریالی شرکت هپکو اراک به مرور توسط بانک ملی ایران پرداخت شود.

آقازاده گفت: در این نشست مقرر شد مدیر هلدینگ هپکو بر اساس وکالت نامه ای که مالک کنونی این شرکت به سازمان خصوصی سازی داده است تا ۴۸ ساعت آینده تعیین و مستقر شود.

استاندار مرکزی این گفتگو در خصوص هپکو و واگن پارس گفت: بانک ملی در این نشست مکلف شد، باقی مانده تسهیلات شرکت هپکو اراک را به شرطی که علاوه بر پرداخت حقوق کارگران، برای تامین مواد اولیه و قطعات مورد نیاز و تولید محصولات هزینه شود، به این شرکت پرداخت کند.

آقازاده گفت: برای پرداخت باقی مانده تسهیلات شرکت هپکو مدیریت این شرکت باید قرارداد دریافت تسهیلات را با بانک ملی منعقد کند.

وی ابراز امیدواری کرد با تصمیم امروز و تعیین مدیریت جدید شرکت هپکو حقوق کارکنان این شرکت تا پایان شهریور ماه پرداخت شود.

استاندار مرکزی افزود: فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا نیز در این نشست گفت که این قرارگاه به دلیل برخی مشکلات از جمله طلب ۳۳۰هزار میلیاردی از کارفرمایان، شهرداری ها و بخش خصوصی  توان خرید و رفع مشکلات این شرکت ها را ندارد.

آقازاده اظهار کرد: بر اساس تصمیم گیری های انجام شده در این نشست شرکت واگن پارس اراک به صورت قطعی به شرکت مپنا واگذار می شود.

آقازاده افزود: موافقت اولیه مپنا برای واگذاری سهام واگن پارس اراک به این شرکت نیز در این نشست صادر شد."

به گزارش ایسنا، امروز تعدادی از کارگران شرکت آذرآب در اعتراض به شرایط و روشن نبودن وضعیت شرکت و عدم اتخاذ تصمیم نهایی در جلسه عصر روز گذشته در وزارت صمت، در مرکز شهر اراک دست به اعتراض زدند.

رییس شورای اسلامی کار شرکت آذرآب در خصوص این تجمع به ایسنا گفت: در جلسه پنجشنبه گذشته در استانداری مرکزی با حضور وزیر صنعت تصمیم بر این شد که آذرآب به مپنا واگذار شود، اما طبق اعلام استاندار، در جلسه دیروز مپنا اعلام کرده که خواهان شرکت آذرآب نیست.

جواد صابری افزود: آذرآب در حال حاضر مدیرعامل ندارد و حتی اعضای هیات مدیره نیز استعفا داده اند و این شرایط عملا شرکت را قفل کرده و کارگران در این شرایط دست به اعتراض و تجمع زده اند و حتی ممانعت های شورای کار نیز مانع تجمع اعتراضی آنها نشد.

وی با اشاره به معوقات کارگری شرکت تصریح کرد: نیمی از حقوق خردادماه کارگران پرداخت شد و تا به امروز حقوق تیر و مردادماه پرداخت نشده است. شرکت دارای قرارداد کاری با پالایشگاه اصفهان است ولی کار عملا تولید متوقف شده است چراکه مدیر و هیات مدیره ای در شرکت وجود ندارد.

صابری تاکید کرد: بارها از کارگران خواسته شد که تجمع نکنند و به کارخانه بازگردند تا بتوان تولید را بازگرداند و به همین جهت کارگران به کارخانه بازگشتند، اما امروز این شرکت عملا فاقد مدیر است و شاید با ادامه این روند قراردادهای کاری موجود را هم از دست بدهیم.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha