به گزارش ایسنا به نقل از از روابط عمومی بانک سپه، موضوع ادغام بانکها از اواخر سال گذشته مطرح شد که به گفته کارشناسان و صاحب نظران پولی و بانکی، پاسخی به چالشهای پیشرو نظام بانکی و راهکاری برای مقابله با آنها است. ادغام بانکهای انصار، قوامین، حکمت ایرانیان، مهر اقتصاد و موسسه اعتباری کوثر اقدامی بی سابقه در تاریخ نظام بانکی کشور خواهد بود.
فرآیند ادغام بانکهای یادشده در بانک سپه بر اساس مصوبات شورای پول و اعتبار و شورای عالی هماهنگی اقتصادی (سران سه قوه) از اسفند ماه سال گذشته آغاز شده و بر اساس برنامهای جامع، هماهنگ و موثر در مسیر اصلاح نظام بانکی کشور و ساماندهی بازار پول در حال انجام است.
طبق برنامه در نظر گرفته شده قرار است که در ابتدا تابلوی تمامی شعب این بانکها به نام بانک سپه تغییر کند تا در سالهای آینده به مرور زمان تعدادی از این شعبهها تعطیل شوند و تعداد شعب به تدریج کاهش یابد.
بر همین اساس، طبق تازهترین تصمیم کمیته ادغام بانکها، الصاق برچسب "وابستگی به بانک سپه" در دستور کار بانکهای انصار، قوامین، مهر اقتصاد، حکمت ایرانیان و موسسه کوثر قرار گرفته و آنها ملزم هستند تا اوایل شهریور این برچسب را در زیر تابلوها و پشت شیشه تمام شعب خود نصب کنند.
براساس این گزارش، شعب این پنج بانک برچسبی با عنوان "وابسته به بانک سپه" را در تابلوهای خود الصاق کردهاند که می توان این اقدام را گامی جدید در پروسه ادغام این بانکها تلقی کرد.
طبق اعلام بانک مرکزی، مراحل ادغام با نظارت کامل و با دقت در حال پیشرفت است و رییس کل بانک مرکزی نیز شخصاً مراحل کار را پیگیری میکند تا هیچگونه وقفهای در خدماترسانی به مشتریان این موسسات و بانکها ایجاد نشود.
همچنین حق و حقوق سهامداران و سپردهگذاران با هیچ مشکلی مواجه نخواهد شد و ادغام تا پله آخر به صورت کاملاً کنترل شده و تحت نظارت بانک مرکزی پیش خواهد رفت. از سویی نمایندگان بانک سپه در واحدهای ادغام شونده مستقر شده و کلیه امور طبق برنامه از پیش تعیین شده در حال انجام است.
انتهای پیام
آغاز تغییرات در تابلو بانکهای ادغامی با بانک سپه
براساس زمانبندی اعلام شده از سوی بانک مرکزی، پنج بانک ادغام شده در بانک سپه ملزم به درج نام این بانک در تابلو شعب هستند که این اقدام از سوی این بانکها آغاز شده است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
۱۳۹۸-۰۶-۱۰ ۰۸:۲۴
سریعترانجام شود این کارخوبیست.
۱۳۹۸-۰۶-۲۰ ۱۲:۳۰
نتیجه اضافه شدن یک بانک بزرگ دولتی دیگر به بانکهای کم بازده و بی انگیزه دولتی . طرحی به ضرر تولید و بخش خصوصی است. تعدادی از این بانک ها از نظر خدمات دهی به مشتریان عملکرد بهتری از بانک های بزرگ دولتی دارند که متاسفانه به سرنوشت آنها دچار خواهند شد.
نظرات