• سه‌شنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98052914192
  • خبرنگار : 71129

سازمان ملل: بنگلادش نظرسنجی از روهینجایی‌ها برای بازگشت را آغاز کرده است

سازمان ملل: بنگلادش نظرسنجی از روهینجایی‌ها برای بازگشت را آغاز کرده است

آژانس آوارگان سازمان ملل و مقام‌های بنگلادشی امروز (سه‌شنبه) رایزنی با بیش از ۳۰۰۰ آواره روهینجایی را برای اطلاع از تمایلشان به بازگشت به میانمار آغاز کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این اقدام از سوی آژانس آوارگان سازمان ملل و مقام‌های بنگلادشی یک تلاش جدید برای بازگرداندن آوارگان روهینجایی به میانمار محسوب می‌شود.

بیش از ۷۳۰ هزار مسلمان روهینجایی در اوت ۲۰۱۷ و در نتیجه عملیات ارتش میانمار از این کشور گریخته و به بنگلادش رفته‌اند. آنها را در اردوگاه‌هایی واقع در کاکس بازار پناه داده‌اند و تلاش‌هایی که تاکنون برای بازگرداندن داوطلبانه این افراد در نظر گرفته و انجام شده، بی‌نتیجه مانده است.

مقام‌های بنگلادشی می‌گویند، میانمار از فهرست ۲۲ هزار نفری که از سوی داکا ارائه شده تنها ۳۴۵۰ تن را واجد شرایط بازگشت اعلام کرده است.

لوئیس دونوان، سخنگوی آژانس آوارگان سازمان ملل در منطقه کاکس بازار گفت: اهداف نظرسنجی‌ها از امروز آغاز شده است. در کنار دولت بنگلادش به دنبال این هستیم تا با آوارگان روهینجایی گفت‌وگو کنیم و به بررسی گزینه بازگشت آنها به میانمار بپردازیم. آژانس آوارگان دومین مصاحبه محرمانه با آنهایی که تمایل خود برای بازگشت را اعلام کرده‌اند، انجام می‌دهد و به بررسی اهداف می‌پردازد و اطمینان می‌دهد که این بازگشت، به صورت داوطلبانه است. از آنها پرسیده می‌شود که فرم بازگشت داوطلبانه را نیز امضا کنند.

یکی از سخنگوهای دولت بنگلادش نیز گفت:‌ محمد عبدالکلام، نماینده کمک به آوارگان در بنگلادش نیز در این مصاحبه‌ها حضور دارد.

عبدالکلام در این باره گفت: آژانس آوارگان سازمان ملل با روهینجایی‌هایی که نامشان در این فهرست است، مصاحبه خود را آغاز کرده است.

قرار است شورای امنیت سازمان ملل درباره جدیدترین برنامه بازگشت آوارگان روهینجایی به میانمار در نشست غیرعلنی روز چهارشنبه جلسه‌ای داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha