امیر حسن زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا ادامه داد: هم اکنون با کاهش نسبی قیمت ارز و تثبیت آن، قیمت گوشی نیز کاهش یافته است.
وی اظهار کرد: هم اکنون به 70 شرکت جدید، مجوز واردات گوشی موبایل داده شده است که این امر در کاهش قیمت تاثیرگذار خواهد بود.
رئیس اتحادیه لوازم حانگی و موبایل فروشان ارومیه افزود: با اجرایی شدن صحیح طرح ریجستری و افزایش نظارت بر گوشی های مسافرتی شاهد کاهش قاچاق گوشی موبایل بوده ایم.
حسن زاده در ادامه به تمامی خریداران و مصرف کنندگان توصیه کرد: خریداران در صورتی که قصد خرید دستگاه با قابلیت نصب سیم کارت را دارند، جهت جلوگیری از متضرر شدن، پیش از خرید حتما از طریق سامانه #7777* استعلام اصالت کرده و مدل و برند دستگاه را تطبیق دهند و در صورت هرگونه مغایرت اکیدا از خرید دستگاه صرف نظر کنند.
انتهای پیام
نظرات