• یکشنبه / ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98052713232
  • خبرنگار : 71263

انرژی خورشیدی در صدها شهر چینی ارزان‌تر از برق شبکه شد

انرژی خورشیدی در صدها شهر چینی ارزان‌تر از برق شبکه شد

بررسی جدید نشان داد انرژی خورشیدی در صدها شهر چینی اکنون ارزان‌تر از برقی است که توسط شبکه نیروی ملی تامین می‌شود و حتی در ۷۵ شهر می‌تواند با برق تولید شده با استفاده از زغال سنگ، رقابت کند.

به گزارش ایسنا، بررسی ژورنال "نیچر انرژی" نشان داد حدود ۳۴۴ شهر چینی سیستم‌های خورشیدی دارند که بدون استفاده از یارانه‌های دولتی، انرژی با قیمت کمتر از شبکه نیروی ملی تولید می‌کنند. این امر می‌تواند سرمایه گذاری بیشتر در انرژی تجدیدپذیر را تشویق کند.

چین در توسعه پروژه های خورشیدی پیشرفت عظیمی داشته و متعهد شده است از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ به میزان ۲.۵ تریلیون یوان (۳۶۷ میلیارد دلار) در تولید نیروی تجدیدپذیر شامل خورشیدی، بای، هیدرو و هسته‌ای، سرمایه گذاری کند.

طبق این تحقیقات که توسط جین یو یوان از موسسه سلطنتی فناوری سوئد انجام شده است، انرژی خورشیدی می‌تواند در ۲۲ درصد از این شهرها با قیمت برقی که با استفاده از زغال سنگ تولید شده است، رقابت کند.

چین مدتها برای تامین نیازهای انرژی خود به زغال سنگ متکی بوده است اما در سال‌های اخیر به خصوص در مناطق آلوده، معادن را تعطیل کرده و ساخت نیروگاه‌های زغال سوز جدید را محدود کرده است. با این حال برای ۵۹ درصد از مصرف برق کشور همچنان به این نیروگاه‌ها متکی است.

محققان اظهار کردند که این قیمت‌های ارزان‌تر ممکن است، بکارگیری قابل توجه سیستم‌های خورشیدی صنعتی و تجاری را در آینده نزدیک در چین تشویق کند. این کشور به مدد تولید گسترده، باعث کاهش قیمت تجهیزات خورشیدی در سرتاسر جهان شده است.

بر اساس گزارش شبکه سی ان ان بیزنس، با این حال نگرانی‌هایی نسبت به سبز بودن صنعت انرژی خورشیدی ایجاد شده است. اگرچه این صنعت انرژی با آلایندگی کمتری تولید می‌کند اما میزان رو به رشد زباله پنل مایه نگرانی شده است. آژانس بین‌المللی انرژی تجدیدپذیر در سال ۲۰۱۶ برآورد کرد که چین به تنهایی ۲۰ میلیون تن زباله پنل خورشیدی تا سال ۲۰۵۰ تولید خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha