• یکشنبه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98052009790
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

پزشکیان در بازدید از ایسنا:

اجازه داده شود نمایندگانی از تمامی سلایق در انتخابات شرکت کنند

اجازه داده شود نمایندگانی از تمامی سلایق در انتخابات شرکت کنند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بخواهیم تمامی سلایق و همه ملت را به پای صندوق‌های رای بکشانیم، باید اجازه دهند نمایندگانی از تمامی سلایق در انتخابات شرکت داشته باشند و هر فرد ایده‌هایش را بیان کند تا روند مشارکت هم افزایش پیدا کند.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان در بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنا در تبریز به مناسبت روز خبرنگار اظهار کرد: ملت اگر کسی را شناخته و رفتار او را بداند، به او رای خواهد داد، در غیر این صورت مردم به کسی اعم از چپ و راست، رای نمی‌دهند. 

وی با بیان اینکه انقلاب فرهنگی را ما از تبریز و دانشکده پزشکی شروع کردیم، گفت: جهاد دانشگاهی در آن زمان همه کاره بود و همه چیز را تعیین می‌کرد، به تدریج جهاد دانشگاهی را کوچک‌تر و در یک اتاق محدود کردند. 

وی با بیان این که وضعیت به گونه‌ای است که هر شخصی در هر حوزه‌ای اظهار نظر می‌کند، گفت: به عنوان مثال در علم طب متخصص یک حوزه خاص در حوزه دیگری اظهار نظر نمی‌کند، مملکت را با اظهار نظرهای غیرکارشناسانه به راه‌هایی هدایت می‌کنیم که کارشناس آن حوزه نیستیم.  

وی افزود: اما پس از بروز مشکل، همه دنبال مقصر می‌گردند و به مدیران بد و بیراه می‌گویند، مثلا نمایندگان وزرا را استیضاح می‌کنند، اما باید دید آیا وزرای بعدی، بهتر از قبلی‌ها عمل می‌کنند؟. به جای حل مشکل به وزرا و مدیران بد و بیراه می‌گوییم. 

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش در واکنش به مطرح شدن "طرح بسندگی زبان فارسی" اضافه کرد: این طرح به هیچ عنوان منطقی و عقلانی نبوده و هر کسی این را مطرح کرده، اشتباه کرده است. 

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی افزود: خداوند متعال در قرآن کریم نیز گفته است که همه با هم برابر بوده و هیچ کسی و هیچ قومی بر دیگری برتری ندارد. به جای مطرح کردن تسلط به زبان فارسی، راه را برای تحصیل به زبان مادری هموار کنند، برای زبان‌هایی مانند عربی و انگلیسی کلاس برگزار می‌کنند در حالی که از برگزاری کلاس برای زبان‌های قومی امتناع می‌کنند. 

وی گفت: بعید می‌دانم چنین طرحی در مجلس رای بیاورد، تحصیل به زبان فارسی کاملا قانونی است، ولی مطرح کردن مواردی مانند لزوم تسلط به زبان فارسی پیش از دبستان کاملا غیرقانونی است. 

پزشکیان اظهار کرد: در خصوص اجرای اصل ۱۵ قانون اساسی با وزیر قبلی آموزش و پرورش، صحبت‌هایی داشتیم و با وزیر جدید نیز رایزنی خواهیم کرد که قانون اجرا شود تا بهانه‌ای به دست عده‌ای افراد سودجو داده نشود. 

نماینده تبریز در ادامه با تاکید بر اینکه عدم توجه به برخی آثار تاریخی شهر، قابل پیگیری است، بیان کرد: اگر اطلاعات مسئولان در خصوص برخی پروژه‌ها ناقص است، می‌توان با بهره‌مندی از نظرات اساتید و متخصصان اطلاعات را تکمیل کرد، وظیفه میراث فرهنگی دفاع از آثار است. 

وی با تاکید بر اهمیت مجموعه ربع رشیدی تبریز، اظهار کرد:  ۷۰۰ سال پیش در این شهرک دانشگاهی، به هفت زبان زنده دنیا تدریس می‌شد، این مجموعه، صنعت را با دانشگاه ارتباط داده بود که این مهم، امروز مورد تاکید مقام معظم رهبری است. 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این مجموعه دانشگاهی نشان از فرهنگ دیگر پذیری مردم ایران در آن زمان بود، در حالی که امروز عده‌ای تاکید دارند که فقط به زبان فارسی صحبت شود. 

وی گفت: مشکل ما عدم مدیریت نیست، بلکه مشکل ما عدم آگاهی و اطلاع رسانی است که رسانه‌ها باید در این خصوص به رسالت خود عمل کرده و اطلاع رسانی و حساس سازی کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha