به گزارش ایسنا، بنابر اعلام نبض بازار، حرکت روبهجلوی فولاد در تولید آنقدری در سالهای گذشته مورد توجه بوده و توانسته با رویکرد اقتصاد مقاومتی تطابق داشته باشد که بر همین گواه در روزهایی که حال اقتصاد کشور خوب نبود و بسیاری از محصولات نفتی به سبب برخی تحریمها یا فروششان با مشکل روبرو میشد و یا دریافت پولشان با هزار اماواگر روبرو بود فولادیها با قدرت در بخش تولید به بالندگی هرچه بیشتر اقتصاد کشور فکر میکردند.
در این مسیر هر چند حوزهی تحریم فلزات کمی کار را سخت میکرد اما پیشبینی صحیح مدیران فولاد سبب شد تا این شرکت پر و پا قرص تولیدی نهتنها از ادامهی مسیر پیشرفت بازنماند بلکه باقوت بیشتری به هدفگذاری خود در بازار ایران و جهان فکر کنند. وجود این تدبیر در نزد فولادیها نتایج ثمربخشی برای اقتصاد کشور داشت و ضمن اینکه فولاد مبارکه را تبدیل به یکی از قوییترینهای منطقه کرد حالا آوازهی فولادیها در سطح جهان شنیدنی است.
کسب رکورد در تولید محصول نهایی کلاف گرم با تولید ۶ میلیون و ۳۴۳ هزار تن و تولید کلاف سرد به میزان ۱ میلیون و ۵۵۵ هزار تن؛ کسب بالاترین سطح فروش شرکت با دستیابی فروش ۲۳۴ هزار میلیارد ریال؛ کسب بیشترین میزان سودآوری شرکت با سود ۱۶۶ هزار میلیارد ریال در گروه (تلفیق) و سود ۱۲۲ هزار میلیارد ریال در شرکت اصلی؛ تبدیلشدن به بزرگترین شرکت بازار سرمایۀ کشور در تاریخ برگزاری مجمع (۳۰ تیرماه ۹۸) با ارزش بازاری بالغبر ۵۵۸ هزار و ۶۱۰ میلیارد ریال مؤید این ادعاست.
این موضوع تنها در حسابرسیهای فولاد قابللمس نیست؛ بلکه موضوع تأثیر حضور فولاد در کالبد اقتصاد کشور مورد توجه بسیاری از شخصیتها نیز قرارگرفته.
آیـتالله سیــد یـوســف طباطبایینژاد نماینــــدۀ ولیفقیـــه در دیدار مدیرعامل فولاد مبارکه تصریح کرد: تلاش مدیریت و کارکنان فولاد مبارکه در تولید و رفع وابستگی به بیگانگان قابلتقدیر است.
وی در ادامه گفت: خودکفایی در تولید محصولاتی که کشور را از بیگانگان بینیاز میکند، باعث افزایش روحیه و امید در کشور و تقویت نگاه اقتصادی درونزاست که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است.
آیتالله طباطبایینژاد در خاتمۀ سخنان خود اظهار امیدواری کرد مدیران و کارکنان در راه تولید و عزت و سربلندی جمهوری اسلامی ایران همچنان موفق باشند.
این موضوع بدون شک نشاندهندهی جاذبه و اهمیت فولاد مبارکه در اوضاع اقتصادی کشور است که در آن ضمن اتکا به نیروهای داخلی و ایجاد اشتغال محصولات بالادستی کشور را به سمت بومیسازی میبرد. در سال رونق تولید این استراتژی میتواند نتیجه بهتری هم برای کشور و مجموعه فولاد داشته باشد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات