قربانعلی قائمی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه انتخابات موضوع اصلی فعالیت جریانهای سیاسی کشور نیست، اظهار کرد: باید فعالیت انتخاباتی جریانها زودتر از این آغاز می شد، در حالیکه فعلا مباحث درون گروهی از سوی جریانها، احزاب و فعالان سیاسی مطرح است. جامعه هم وارد بحث انتخاباتی نشده است. برخی نمایندگان مجلس دهم به گفتمانی که با آن وارد مجلس شدند، پایبند نمانده و به همین دلیل زیر سوال رفتند. در این شرایط عدهای تلاش می کنند که جریان سومی را ایجاد کنند، البته در انتخابات قبلی هم طیفی که خود را مستقل می نامیدند، بحث جریان سوم را به راه انداختند. قبل تر از آن هم جامعه روحانیت دو شاخه شد و از دل جامعه روحاینت، مجمع روحانیون شکل گرفت یا جبهه پایداری از جریان اصولگرا جدا شد.
وی در ادامه تصریح کرد: معتقدم در مجموع دو طیف اصلاحطلب و اصولگرا عناصر اصلی انتخابات مجلس یازدهم هستند. اگر جریان سومی هم بخواهد شکل بگیرد باید شناسنامهدار بوده و افراد شاخص و گفتمان مشخصی داشته باشد. با صحبت کردن و چند جلسه گذاشتن، گفتمان سوم شکل نمیگیرد. جریانی می تواند به عنوان جریان سوم ظهور کند که گفتمان عدالت خواه، آزادیخواه و معطوف به جمهور مردم داشته باشد. فعالیت با گفتمانهای موجود ولی در قالب تشکلهای جدید نمیتواند به عنوان جریان سوم نام بگیرد.
این عضو هیات موسس حزب جمهوریت همچنین با بیان اینکه شنیدهها حاکی از تلاش عدهای برای جذب اعتراضهای موجود در دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا به سمت خود است، تصریح کرد: کسانی مثل احمدی نژاد و قالیباف و مخصوصا احمدینژاد، امتحان خود را بارها پس دادهاند و تلاش آنها برای بازآفرینی خود بیهوده است.
قائمی در پایان گفت: در فعالیت سیاسی باید به کسانی اعتماد کرد که پشتوانه و پیشینه داشته باشند. کسانی که بدون پشتوانه و با سرعت وارد فضای سیاسی و انتخاباتی می شوند، با سرعت نیز از این فضا خارج می شوند اما افرادی که امتحان خود را خوب پس دادهاند، میتوانند اعتماد مردم را همراه خود داشته باشه باشند.
انتهای پیام
نظرات