• سه‌شنبه / ۸ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98050803957
  • خبرنگار : 71600

سوئیس ارزش پول خود را پایین می‌آورد

سوئیس ارزش پول خود را پایین می‌آورد

بانک مرکزی سوئیس از آغاز دخالت خود در بازار ارز خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، بانک مرکزی سوئیس در اقدامی که از آن به عنوان آغاز دخالت این نهاد در معاملات ارزی یاد می‌شود، ۱.۷ میلیارد فرانک به ذخایر خود در عملیات بازار ارز اضافه کرد. این مساله می تواند زنگ هشداری برای معامله گرانی باشد که روی به خرید فرانک آورده اند. تضعیف یورو و پوند به دلیل مساله برگزیت و کاهش رشد اقتصادی منطقه یورو در روزهای اخیر باعث افزایش تقاضا برای خرید فرانک شده است و ارزش این ارز در بازارهای جهانی به بالاترین سطح دو سال اخیر خود رسیده است.

به عقیده تحلیل گران هدف بانک مرکزی سوئیس برای ورود به معاملات ارزی، کاستن از فشار معاملات بر روی فرانک است. ماکسیم برتون، اقتصاد دان بانک "کردیت سوئیس" در همین رابطه گفت: این بزرگ‌ترین مداخله بانک مرکزی سوئیس در بازار ارز از سال ۲۰۱۷ بود و فکر می‌کنم بانک مرکزی به طور فعال وارد عمل شده است.

این اقدام سوئیس هم‌چنین می تواند منجر به کاهش شکاف نرخ بهره بین این کشور با منطقه یورو شود. توماس جوردن، رئیس بانک مرکزی سوئیس پیش‌تر گفته بود این بانک می‌تواند هر زمان لازم باشد خرید ارز را افزایش و نرخ بهره را تغییر دهد.

در حال حاضر هر یورو به ۱.۱۱ فرانک رسیده است که از سال ۲۰۱۷ بدین سو بی‌سابقه بوده است. کارشناسان معتقدند به احتمال ۹۱ درصد، نرخ بهره در منطقه یورو تا پایان ماه سپتامبر کاهش خواهد یافت و این مساله به کاهش اختلاف نرخ بهره بین سوئیس و منطقه یورو کمک خواهد کرد.  در حال حاضر نرخ بهره در سوئیس منفی ۰.۷۵ درصد است.

در حال حاضر هر فرانک معادل ۱.۰۰۸۳ دلار، ۱.۴۶۱۶ دلار استرالیا، ۱.۳۲۸۱ دلار کانادا، ۱۰۹.۵۳۹۶ ین ژاپن و ۶.۹۴۷۴ یوان چین است. با کاهش ارزش پوند در برابر فرانک، اکنون هر پوند به ازای ۱.۲۰۴۵ فرانک مبادله می‌شود که پایین ترین سطح ثبت شده در طول دو سال اخیر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha