به گزارش گروه دریافت ایسنا، قاسم سلیمانیدشتکی در تشریح آخرین وضعیت چهارخطه کردن محور ایلام-مهران برای اربعین ۹۸، اظهار کرد: طرح چهارخطه کردن محور جاده ایلام به مهران که از تقاطع غیر همسطح ارغوان شهر ایلام شروع میشود، ۱۰۲ کیلومتر تا پایانه مرزی مهران طول دارد.
وی تصریح کرد: هم اکنون ۸۲ کیلومتر از این محور به اتمام رسیده و ۲۰ کیلومتر باقیمانده در ۳ قطعه تا قبل از اربعین امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
سلیمانیدشتکی گفت: در قطعه تونل کربلا به طول ۷۶۰ متر عملیات حفاری آن به اتمام رسیده و در ایام اربعین در صورت لزوم به صورت اضطراری (با رویه شنی) مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: علاوه بر تونل یاد شده، ۱۴۰ متر از حفاری تونل ۸۴۴ متری بعد از دو ماه انجام شده است.
استاندار ایلام تصریح کرد: در قطعه اول که طول آن ۱۱ کیلومتر است، چهار کیلومتر مورد بهره برداری قرار گرفته و ۳ کیلومتر دیگر به علاوه یک دستگاه پل بزرگ تا قبل از اربعین امسال مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
سلیمانی با اشاره به قطعه دوم این طرح نیز اظهار کرد: طول این قطعه ۱۹ کیلومتر است که تاکنون ۱۰ کیلومتر آن به صورت چهارخطه مورد بهره برداری قرار گرفته و ۹ کیلومتر باقی مانده تا قبل از اربعین به اتمام خواهد رسید.
وی در مورد قطعه سوم نیز گفت: طول این قطعه ۴۰ کیلومتر است که ۳۰ کیلومتر از آن به صورت چهار خطه مورد بهره برداری قرار گرفته و از ۱۰ کیلومتر باقی مانده چهار کیلومتر عملیات اجرایی آن به اتمام میرسد.
سلیمانیدشتکی تصریح کرد: تقاطع غیر همسطح ارغوان تا قبل از اربعین تکمیل و مورد بهره برداری خواهد رسید. همچنین احداث ابنیه و بهسازی و آسفالت راه دسترسی به یادمان قلاویزان به طول ۴ کیلومتر که در مدت یک ماه و نیم به انجام رسیده است.
به گزارش ایسنا، «قاسمسلیمانی دشتکی» همچنین در دومین نشست ستاد اربعین استان اظهار کرد: با توجه به پیش بنیی افزایش حجم زوار باید حماسهای جدید در خدمت رسانی به این تعداد زائر اربعین برپا کنیم .
وی ادامه داد: سال گذشته تردد خودروها از مرز مهران، کاپوتاژ خودروها و مشکلات ارز و بحث ترافیک شدید پایانه برکت از مهمترین مسائل تردد زوار در استان بود که امسال تلاش داریم مشکلات سال گذشته برطرف شود .
استاندار ایلام با بیان اینکه امسال با توجه به آزاد شدن ویزا و پیشبینی افزایش جمعیت باید اقدامات بهتری انجام دهیم زیرا امسال تردد خودرو از مرز نخواهیم داشت و بحث کاپوتاژ خودرو هم وجود ندارد، گفت: تراکم جمعیت خصوصا در پایانه برکت در سال جاری قابل پیشبینی است که نیازمند ساماندهی و برنامهریزی مناسب است.
سلیمانی از استانهای معین خواست که در مشارکتهای مردمی و پذیرایی از زوار با قدرت بیشتری ورود کنند و در تامین زیرساختها نیز نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
وی در خصوص چگونگی برپایی موکبها در داخل شهر مهران، گفت: باید بررسیها و کارشناسیهایی در حوزههای مختلف صورت گیرد و تصمیمهای لازم گرفته شود، هر چند سال گذشته به دلایل امنیتی، ترافیکی و اقتصادی با برپایی موکب در شهر مهران مخالفت کردیم.
استاندار ایلام ادامه داد: در بحث ارز هم با توجه به ثبتنام در سامانهی سما ارز همراه در نظر گرفته میشود و در این مورد مشکلی نخواهیم داشت.
سلیمانیدشتکی خواستار آمادهسازی تونل دوم جاده مهران برای ایام اربعین شد تا در صورت بالابودن ترافیک و شرایط اضطرار بتوان از آن استفاده کرد.
وی گفت: ۳۰۰ میلیارد ریال به این جاده اختصاص یافته و به شرط تکمیل نقاط مشخص شده پرداخت میشود.
سلیمانی به ایجاد ۶ هزار متر مربع سایهبان در پایانه مرزی مهران ، پایانه زرباطیه در طرف عراقی و پایانه برکت اشاره کرد و گفت: ۶۰۰ سرویس بهداشتی در پایانه برکت، مرزی و پارکینگ اربعین احداث می شود و از نظر تراکم و پارکینگ مشکلی نخواهیم داشت .
استاندار ایلام با بیان اینکه سپاه به دنبال احداث یک مجموعه ی بسیار بزرگ در بحث موکبهای دائمی است، ادامه داد: ۹ استان در اعزام ماشین آلات راه سازی و سنگین و برپایی موکب در مهران کمک خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات