• شنبه / ۵ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98050502101
  • خبرنگار : 71263

واردات نفت هند از ونزوئلا رکورد زد

واردات نفت هند از ونزوئلا رکورد زد

واردات نفت هند از ونزوئلا در ژوئن به حدود ۴۷۵ هزار و ۲۰۰ بشکه در روز رسید که بیش از دو برابر ماه پیش از آن و بالاترین میزان در ۲۱ ماه گذشته بود.

به گزارش ایسنا، واشنگتن در ژانویه با هدف براندازی دولت نیکلاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا، شرکت PDVSA را هدف تحریم قرار داد. این تحریم‌ها بسیاری از مشتریان نفت ونزوئلا را برای ادامه خرید نفت از این کشور با مشکل مواجه کرده است.

پالایشگاه‌های خصوصی ریلاینس اینداستریز و نایارا انرژی که شرکت روس‌نفت روسیه در آن سهم دارد، تنها خریداران هندی نفت ونزوئلا هستند. این شرکت‌ها  قراردادی برای خرید نفت از شرکت PDVSA داشتند که به دوران پیش از تحریم‌ها برمی‌گردد.

پالایشگاه‌های هندی جدا از شرکت PDVSA از روس‌نفت هم نفت خریداری می‌کنند. این شرکت روسی در قبال بدهی ونزوئلا، نفت این کشور را دریافت می‌کند. روسیه از سال ۲۰۰۶ حدود ۱۶ میلیارد دلار وام به ونزوئلا داده که در قالب صادرات نفت، بازپرداخت شده است.

شرکت "نایارا انرژی" در ژوئن حدود ۹۴۰ هزار تن نفت ونزوئلا را عمدتا از سوی روس‌نفت دریافت کرده بود اما عمده این محموله‌ها در ژوییه تحویل داده شدند.

ریلاینس که در سال ۲۰۱۲ یک توافق ۱۵ ساله با شرکت PDVSA برای خرید روزانه ۴۰۰ هزار بشکه نفت سنگین امضا کرده بود، در ژوئن حدود یک میلیون تن نفت از ونزوئلا دریافت کرد.

واردات نفت ونزوئلا به هند در ژوئن حدود ۵۴ درصد بالاتر از مدت مشابه سال گذشته بود.

واردات نفت هند از ونزوئلا در نیمه اول سال میلادی جاری ۱۱ درصد رشد کرد و به حدود ۳۵۷ هزار بشکه در روز رسید.

واردات رو به رشد از ونزوئلا در فاصله ژانویه تا ژوئن سال ۲۰۱۹ به هند کمک کرد از دست رفتن تامین نفت ایران را تا حدودی جبران کند.

از نوامبر سال گذشته تنها پالایشگاه‌های دولتی در هند نفت ایران را تحت معافیتی که از سوی آمریکا برای مشتریان بزرگ نفت ایران صادر شده بود، دریافت کردند. شرکت‌های ریلاینس و نایارا در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۸ به دلیل مشکلاتی که تحریم‌ها در کانالهای پرداخت پول ایجاد کردند، ناچار شدند واردات نفت از ایران را متوقف کنند.

بر اساس گزارش رویترز، آمار کشتیرانی و منابع صنعتی نشان داد مجموع واردات نفت خام هند در ژوئن حدود ۷.۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت و به ۴.۴۷ میلیون بشکه در روز رسید زیرا برخی از واحدهای پالایشگاهی برای تعمیرات فعالیتشان را تعطیل کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha