• جمعه / ۴ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98050401717
  • خبرنگار : 71263

خداحافظی با تجارت بین‌المللی

خداحافظی با تجارت بین‌المللی

یک تحلیلگر آمریکایی پیش‌بینی کرد تجارت بین‌المللی بعید است در آینده وجود داشته باشد و جای خود را به سیستم تجارت منطقه‌ای می‌دهد.

به گزارش ایسنا، ایون مورای، مدیر سرمایه‌گذاری در شرکت مدیریت سرمایه‌گذاری هرمس در مصاحبه با شبکه خبری سی ان بی سی پیش‌بینی کرد تجارت بین‌المللی با ادامه تنش‌های تجاری، در معرض تغییرات چشمگیری قرار می‌گیرد.

وی گفت: ما بر این باوریم که این تنها یک جنگ تجاری نیست بلکه در واقع یک جنگ پیشرفته است که شاهد فروپاشی جهانی‌سازی خواهد شد و احتمالاً مناطق تجاری جای آنچه که امروز به عنوان تجارت جهانی می‌بینیم را خواهد گرفت.

مورای خاطرنشان کرد: اگرچه جنگ تجاری آمریکا و چین احتمالاً تأثیر بزرگی خواهد داشت، تشدید اختلاف تجاری میان ژاپن و کره جنوبی نشان می‌دهد که ممکن است تغییرات چشمگیری در شیوه‌های تجاری جهانی روی دهد.

وی در ادامه افزود: استفاده از تجارت به عنوان یک سلاح که در پوشش اختلافات تجاری صورت گرفته است، تأثیرات عمیق‌تری از آنچه از زمان جنگ جهانی دوم مشاهده شده، داشته و بنابراین ممکن است به راه‌حل‌های بیشتری نیاز باشد و این حقیقت را نشان می‌دهد که ما به مدت طولانی‌تری تنش‌های تجاری خواهیم داشت.

فناوری به عنصر مهمی در اختلافات تجاری تبدیل شده است. آمریکا متحدانش را برای حذف هواوی از شبکه‌های نسل پنجمشان تحت فشار قرار داده و مدعی شده که حضور این غول مخابراتی در زیرساخت آنها امکان جاسوسی چین را فراهم می‌کند. شرکت چینی هواهوی همچنین در لیست سیاه قرار گرفته که معامله شرکت‌های آمریکایی با هواوی را بدون دریافت مجوز ویژه از وزارت بازرگانی آمریکا، ممنوع می‌کند.

در این بین، توکیو صادرات سه ماده شیمیایی مهم در تولید نیمه رساناها به کره جنوبی را ممنوع کرده است. طبق اعلام سازمان گسترش سرمایه‌گذاری تجاری کره جنوبی، این کشور دومین صنعت بزرگ نیمه رسانای جهان را دارد.

پیش از این مایکل اوسالیوان، نویسنده آمریکایی به شبکه سی ان بی سی گفته بود: امپراطوری جهانی به رهبری آمریکا به پایان خواهد رسید و جای خود را به سه قدرت منطقه‌ای اروپا، آمریکا و آسیای متمرکز بر چین می‌دهد.

هانس ردکر، مدیر جهانی استراتژی فارکس در بانک مورگان استنلی نیز تعرفه‌های آمریکا روی واردات چین و مکزیک را نمونه‌هایی وخامت جهانی‌سازی در یک روند پرشتاب دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha