«عبدالمجید نژاد صفوی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در خصوص قطع درختان بلوط در محور در حال چهار چطه شدن "یاسوج- سی سخت" افزود: مسیر در این منطقه طوری است که انبوه درخت و جنگل است و هر جای بخواهیم جاده بسازیم، طبیعی است که یکسری تخریب هایی داریم.
وی اظهارکرد: در بعضی جاها سعی می کنیم با واریانت و تغییر نقشه ها و تغییر مسیر کمترین تخریب را داشته باشیم اما در هر دو طرف مسیر محور"یاسوج- سی سخت" انبوی از درختان بلوط است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: قانون این تعریف را کرده که هر جا مجبور شویم درختان را قطع کنیم برای جاده سازی باید یکسری تمهیداتی اندیشیده شود.
نژاد صفوی تصریح کرد: طی صورت جلسه که با منابع طبیعی استان انجام شده در خصوص قطع درختان در این محور باید به ازای هر درخت سه نهال درخت کاشته شود و پیمانکار باید این کار را انجام دهد.
وی ادامه داد: اینکه نهال ها در کجا و از چه نوع و رقمی باشند به صلاح دید منابع طبیعی است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: همه درختانی بلوط که در این محور قطع شده، از سوی منابع طبیعی شماره و پلاک گذاری شده و حتی قطر درختان نیز مشخص شده که صورت جلسه شده اند.
همچنین «غلامحسین حکمتیان اصل»، مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: تعرض و چهار خطه کردن محور " یاسوج- سی سخت" دارای مجوز از منابع طبیعی است.
وی افزود: پروژه های ملی و عمومی با توجه به ضرورت مجوز داده می شود اما خسارات وارده ناشی از تعریض جاده و چهر خطه کردن باید جبران شود که راه و شهرسازی قول داده که جبران کنند.
حکمتیان اصل بیان کرد: مقرر شده که به ازای هر درخت بلوط سه نهال از گونه بلوط در همان منطقه کاشت شود.
مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: در کنار حفظ محیط زیست و منابع طبیعی استان باید به فکر توسعه و پیشرفت استان نیز باشیم و چهار خطه کردن این محور از نیازهای استان است.
انتهای پیام
نظرات