• یکشنبه / ۲۳ تیر ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98042311817
  • خبرنگار : 71620

وقفچی: توسعه پایدار بر پایه عدالت را سرلوحه تصمیمات‌مان قرار دهیم

وقفچی: توسعه پایدار بر پایه عدالت را سرلوحه تصمیمات‌مان قرار دهیم

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با بیان اینکه «هیچ توسعه پایداری جز بر پایه اجرای عدالت امکان پذیر نیست»، گفت: تا زمانی که به مهمترین بعد عدالت یعنی عدالت در تصمیم سازی و تصمیم‌گیری نپردازیم، نمی‌توانیم به توسعه پایدار دست پیدا کنیم.

به گزارش ایسنا، علی وقفچی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک ولادت امام رضا (ع) گفت: عدالت واژه‌ای زیباست و قطعاً هر کسی که این واژه را می‌شنود در نگاه اول آسایش و آرامش در خود احساس می‌کند. اساس یک توسعه پایدار، عدالت است. عدالت قطعاً به معنی مساوی نگاه کردن به مسائل و چالش‌های پیش رو نیست. بلکه دارای ابعاد مختلفی از جمله عدالت اجتماعی، سیاسی، امنیتی، اقتصادی، عدالت در اشتغال و ارائه خدمات رفاهی، عدالت در آموزش، عدالت در بهداشت و عدالت در توزیع ثروت است. همه اینها از ابعاد مختلف عدالت بوده و در نظام آفرینش هر فعالیتی که بخواهد منجر به یک خروجی مثبت شود باید بر مدار عدالت باشد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با بیان اینکه هیچ توسعه پایدار و همه جانبه‌ای جز بر پایه اجرای عدالت امکانپذیر نیست، اظهار کرد: تا زمانی که به مهمترین بعد عدالت یعنی عدالت در تصمیم سازی و تصمیم گیری نپردازیم نمی‌توانیم به توسعه پایدار دست پیدا کنیم. باید تلاش کنیم با تدبیر و اندیشه درست هزینه‌های اجرای عدالت را بپردازیم. اگر معتقد به برون رفت عملیاتی از چالش‌های پیش رو هستیم باید توسعه پایدار بر پایه عدالت را در سرلوحه تصمیمات‌مان قرار دهیم.

وی با اشاره به بعضی مسائل مثل بیکاری و حاشیه نشینی گفت: امروز با تعداد بالای زندانیان، فقر و نبود امکانات حداقلی در مناطق مرزی مواجهیم، همه و همه به علت تصمیمات غلط، نسنجیده و غیر علمی بوده است. اگر امروز حضرت علی (ع) را در قله‌های رفیع انسانیت، شجاعت و شرافت می‌بینیم به دلیل پایبندی بر اجرای عدالت است.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ضمن یادآوری تأکیدات مقام معظم رهبری بر اصلاح بودجه و ساختار اداری کشور گفت: باید چالش‌های مادی و معنوی وزارت آموزش و پرورش را امروز رفع کنیم. قطعاً فردا دیر است.

وقفچی تصریح کرد: مدیریت منابع مختلف کشور با حذف یارانه‌ها و اعطای آن به مردم می‌تواند فرصت‌هایی برای صرفه جویی منابع، فرصت طلایی صادرات و کاهش هزینه‌های درمانی و کاهش زیست محیطی و کاهش ترافیک و … را ایجاد نماید. پافشاری نمایندگان مردم بر اجرای قوانین تصویبی در خصوص بدهکاران بانکی و نظارت اقتصادی بر آن بسیار مهم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha