به گزارش ایسنا، یکی از مسؤولان کاخ سفید به خبرگزاری رویترز گفت: مصر، اردن و مراکش به ما اعلام کردهاند که در نشست اقتصادی بحرین که اواخر ژوئن برگزار میشود، شرکت خواهند کرد.
در همین حال جبران باسیل، وزیر خارجه لبنان اعلام کرد که این کشور در نشست منامه شرکت نمیکند به این دلیل که فلسطینیها در آن حضور ندارند.
تشکیلات خودگردان فلسطین متعهد به تحریم نشست منامه شده است. گروههای فلسطینی نیز با آن مخالفت کرده و کشورهای عربی خواهان تحریم این نشست شدهاند.
عزام الاحمد، عضو کمیته مرکزی سازمان آزادیبخش فلسطین(ساف) سه شنبه گفت: تصمیم مصر و اردن برای مشارکت در نشست منامه غافلگیرکننده نیست. آنها روابط ویژهای با آمریکا دارند و ما نمیتوانیم براساس شرایطی که آنها را وادار به مشارکت میکند قضاوت کنیم اما اطمینان داریم که این مشارکت نمادین است و در سطح عالی نیست.
وی گفت: ما ترجیح میدادیم که به هیچ وجه در نشست شرکت نکنند و بحرین میزبان چنین نشستی نباشد.
الاحمد گفت: نتیجه این نشست هرچه باشد تا زمانی که صاحبان اصلی مساله با آن مخالفند هیچ ارزش قانونی ندارد.
کنفرانس اقتصادی بحرین اواخر ماه جاری به عنوان اولین گام در راستای اجرای معامله قرن برگزار خواهد شد.
شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی روز گذشته اعلام کرد که در فاصله دو هفته مانده به برگزاری کنفرانس اقتصادی بحرین، هنوز از این رژیم برای شرکت در این کنفرانس دعوت نشده است.
باراک دیوید، خبرنگار شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام بلندپایه اسرائیلی تاکید کرد که فرستاده صلح ترامپ به نتانیاهو ابلاغ کرده است که دولت آمریکا همچنان چشم انتظار موافقت کشورهای بیشتری به ویژه کشورهای اسلامی و عربی برای حضور در این کنفرانس است و پس از آن رسما از رژیم صهیونیستی دعوت به عمل میآید و این مساله علنی خواهد شد.
تاکنون به جز فلسطینیان، کشورهای زیادی از جمله روسیه و چین از عدم مشارکت خود در این کنفرانس خبر دادهاند.
انتهای پیام
نظرات