• دوشنبه / ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۷:۱۴
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98032008888
  • خبرنگار : 30054

در هنگام رزرو هتل چگونه اتاق مناسب را انتخاب کنیم

در هنگام رزرو هتل چگونه اتاق مناسب را انتخاب کنیم

اگر برای رزرو هتل به سایت‌های رزرواسیون مراجعه کرده باشید، قطعا با اصطلاحاتی در رابطه با نام و درجه‌بندی اتاق‌های هتل مواجه می‌شوید که شاید چندان برایتان آشنا نباشد. این اصطلاحات و نام‌ها در تقسیم‌بندی ظرفیت اتاق، اندازه فضای اتاق و همچنین سطح کیفیت و خدمات ارائه شده استفاده می‌شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سلطان سفر، بیشترین ظرفیت اقامتی هتل‌های کشور در مشهد مقدس قرار دارد اما به دلیل آشنایی نداشتن زائران با اصطلاحات هتل‌ها گاهی هزینه‌ی اضافی بابت خدماتی که مورد نیازشان نیست پرداخت می‌کنند. لذا لازم است مسافران برای رزرو هتل مشهد یا دیگر نقاط کشور نسبت به اصطلاحات رایج هتل‌ها آگاهی داشته باشند. در ادامه با برخی از انواع تقسیم بندی و درجه بندی اتاق‌های هتل می‌پردازیم.

در هتل‌ها رایج‌ترین اصطلاحی که برای تعیین ظرفیت اتاق و نوع تخت‌ها بیان می‌شود شامل سینگل، دبل یا توئین و تریپل است.

۱- سینگل: به اتاق‌های یک نفره در هتل سینگل روم گفته می‌شود.

۲- دبل یا توئین: اتاق‌های دونفره هتل را با دو نام دبل و توئین مشخص می‌کنند که در این تقسیم‌بندی اتاق دو نفره دبل اتاقی با یک تخت دو نفره و اتاق دونفره توئین اتاقی با دو تخت یک نفره مجزا می‌باشد.

۳- تریپل: اتاق تریپل در واقع اتاق سه تخته در هتل محسوب می‌شود.

علاوه بر تقسیم‌بندی بر اساس ظرفیت اتاق، بر مبنای ابعاد و فضای اتاق و امکانات آن نیز نام‌های دیگری در هتل استفاده می‌شود:

سوئیت: به اتاقی در هتل گفته می‌شود که شامل بخش پذیرایی و اتاق یا اتاق‌های خواب مجزا می‌باشد. سوئیت‌ها لزوماً دارای آشپزخانه نیستند اما می‌توان در آن آشپزخانه کوچکی نیز دایر کرد.

آپارتمان: واحدهای آپارتمان در هتل از یک هال و پذیرایی و یک، دو یا سه اتاق خواب و همچنین آشپزخانه تشکیل شده‌اند و در صورتی که آپارتمان دوخوابه باشد شامل یک اتاق دبل و یک اتاق توئین می‌باشند.

کانکت روم: اتاق‌های تو در تو در هتل که در واقع دو اتاق مجزا با امکانات کامل هستند که هر کدام جداگانه به راهروی هتل در خروجی دارند و علاوه بر آن به وسیله یک در وسط اتاق‌ها به هم متصل هستند.

اصطلاحاتی که در کنار نام اتاق یا سوئیت مشاهده می‌شود مانند کلاسیک، رویال، امپریال و لوکس یا لاکچری غالباً نشان دهنده سطح امکانات و مجلل بودن آن می‌باشد. معمولاً کلاسیک قیمت کمتری نسبت به بقیه دارد و بعد از آن رویال، امپریال و لوکس افزایش قیمت تدریجی پیدا می‌کنند.

سوئیت پرزیدنت مناسب کسانی است که سفر کاری می‌روند و به فضایی شخصی و مجلل برای برگزاری جلسات کاری نیاز دارند در این سوئیت‌ها فضای برگزاری جلسه کاری و همچنین میز کار برای انجام امور کاری وجود دارد.

نام‌های کینگ و کویین در نامگذاری اتاق مربوط به تخت‌های موجود در اتاق است. تخت کینگ تخت بسیار بزرگ و کویین کمی از آن کوچک‌تر می‌باشد.

سوئیت‌های پرنسس یا هانی‌مون را معمولاً زوج‌های جوان برای ماه عسل رزرو می‌کنند. سوئیت‌ها و اتاق‌های اسپا در هتل خدمات اسپا (ماساژ) نیز به میهمانان ارائه می‌دهند. نام‌هایی مانند اکونومی و استاندارد نیز برای تعریف کیفیت خدمات اتاق‌ها به کار می‌رود. اتاق‌های استاندارد از کیفیت بالاتری نسبت به اتاق‌های اکونومی برخوردارند و هزینه آن نیز نسبت به اکونومی اندکی بالاتر می‌باشد.

انتهای رپرتاژ خبری 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha