• یکشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۴
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 98031205471
  • خبرنگار : 71591

سامسونگ و اپل؛ کاسبان تحریم هواوی

سامسونگ و اپل؛ کاسبان تحریم هواوی

به عقیده تحلیلگران، تحریم‌های جدید تجاری علیه هواوی به نفع دو شرکت رقیب یعنی سامسونگ و اپل تمام خواهد شد و آنها فرصت بیشتری برای افزایش میزان فروش و سودآوری خواهند داشت.

به گزارش ایسنا، مینگ چی کو، تحلیلگر ارشد مؤسسه تحقیقاتی TF روز شنبه در یادداشتی خاطرنشان کرده است که تحریم‌های جدید آمریکا علیه هواوی و اعمال محدودیت‌های تجاری گسترده برای همکاری با این غول تکنولوژی چینی فرصت بسیار خوب و مناسبی برای سامسونگ و اپل به شمار می‌رود تا میزان فروش و عرضه محصولات خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهند و سهم خود را در بازارهای جهانی بالا ببرند.

طبق آخرین آمار و گزارش‌های منتشر شده، سامسونگ عنوان نخستین و پرفروش‌ترین شرکت تولید و عرضه کننده گوشی‌های هوشمند را در جهان به خود اختصاص داده و اپل نیز با اختلاف کمی از هواوی در چند سال اخیر، در جایگاه سوم این فهرست بعد از این شرکت چینی قرار گرفته است.

بر اساس گزارش CNBC، حالا به نظر می‌رسد با تشدید تنش‌های سیاسی و جنگ تجاری چین و آمریکا، وضعیت هواوی رو به وخامت بیشتری برود که به عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری، همین مساله نقطه قوتی برای رقبای دیرینه و سرسخت هواوی یعنی سامسونگ و اپل خواهد بود. به عبارتی دیگر، یکی از بزرگترین و موفق‌ترین رقبای آنها در عرصه فروش و عرضه موبایل تحت تأثیر اعمال تحریم‌های جدید واشنگتن از بازارهای جهانی تقریباً حذف شده است و معلوم نیست وضعیت آن نیز تا چه زمانی ادامه پیدا داشته باشد، بنابراین بهترین فرصت برای شرکت آمریکایی اپل و کره‌ای سامسونگ است تا با ارائه هرچه بیشتر گوشی‌های هوشمند به افزایش سهم خود در بازارهای جهانی بپردازند تا ریزش عرضه موبایل در ماه‌های جاری را در جهان جبران کرده و بدین ترتیب سودآوری آنها افزایش یابد.

هواوی که بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، دومین شرکت تولیدکننده و عرضه کننده موبایل در جهان به شمار می‌رفت، حالا در طول یک سال گذشته بخصوص اخیراً، از سوی دولت ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده و کشورهای هم پیمانش به اتهام جاسوسی از کاربران، نقض حریم خصوصی و همکاری با دولت چین تحت فشارهای سیاسی و تجاری متعددی قرار گرفته است و با اینکه بارها تمامی اتهامات وارده را رد و تکذیب کرده، نتوانسته جلوی بدبینی کاخ سفید و برخی از متحدانش را بگیرد.

بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان فعال در حوزه فناوری بر این باورند که با اتمام جنگ تجاری میان چین و آمریکا، هواوی نیز از وضعیت خطر ورشکستگی و زیان دهی خارج می‌شود و همه چیز به حالت قبلی بازمی گردد این در حالیست که برخی دیگر از آنها معتقدند که هواوی در هر صورت قربانی جنگ تجاری چین و آمریکا خواهد بود و حتی در صورت خاتمه یافتن تنش‌های سیاسی و لغو محدویت‌های تجاری، هرگز قادر نخواهد بود به دوران درخشش و شکوفایی خود یعنی دومین شرکت تولید و عرضه کننده موبایل در جهان بازگردد.

تقریباً دو هفته پیش بود که دولت ترامپ فهرست جدیدی از شرکت‌های ممنوعه برای تجارت و ایالات متحده را اعلام و منتشر کرد که در آن نام شرکت چینی هوآوی به عنوان بزرگ‌ترین توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و عرضه‌کننده گوشی‌های هوشمند در جهان نیز به چشم می‌خورد.

مشکلات و کشمکش‌های دولت آمریکا با هواوی از جنجال‌برانگیزترین و خبرسازترین اتفاقات سال ۲۰۱۸ میلادی بود که به نظر می‌رسد به این زودی تمام نخواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha