به گزارش ایسنا، حمید ملانوری در جلسه معتمدین، نخبگان و نمایندگان اقشار و گروههای مختلف استان قم با اشاره به حمایت ویژه دولت و وزارت کشور از فعالیتهای تشکیلاتی و رسمی احزاب در کشور، افزود: دولت و وزارت کشور در راستای تلاش برای ایجاد گفتمان واحد انقلابی به منظور حفظ کرامت و عزت و حرمت مردم و نیل به اهداف انقلاب اسلامی، نهایت تلاش و مساعدت خود را مصروف حمایت از فعالیتهای قانونی و تشکیلاتی احزاب و تشکلهای سیاسی و صنفی، خانه احزاب و سمنها کرده است که از مصادیق این حمایت میتوان به ابلاغ منشور گفتگوی سیاسی به استانها که متضمن پاسخگویی به مطالبات تشکلها و احزاب و فراهم کننده زمینههای مناسب فعالیتهای تشکیلاتی و حزبی قانونی است، اشاره داشت.
ملانوری هم چنین با اعلام اینکه حدود ۱۱۰ حزب فعال و رسمی در سراسر کشور بر اساس قانون جدید احزاب و گروههای سیاسی فعالند، گفت: از این تعداد، ۴۶ حزب هم در سطح استان قم فعالیت دارند. حدود ۶۰۰۰ سمن از وزارت کشور، ۸۵۰۰ سمن از سازمان بهزیستی، ۳۰۰۰ سمن از وزارت ورزش و جوانان و ۲۵۰۰ سمن از نیروی انتظامی مجوز فعالیت دریافت کردهاند که مجموعاً بالغ بر حدود ۲۰ هزار سمن در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند.
وی هم چنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حمایت ویژه وزارت کشور و تسهیل فرایند اداری و اجرایی راه اندازی دفاتر احزاب در سطح شهرستانها، اظهار داشت: راه اندازی ائتلافهای سیاسی بر اساس شکلگیری ائتلاف از سوی تعدادی از احزاب شناسنامه دار و با اطلاع کمیسیون ماده ۱۰ احزاب انجام میشود؛ بدین جهت کمیسیون ماده ۱۰ احزاب، مجوز شکلگیری ائتلافها را صادر نمیکند بلکه در این خصوص جایگاه استرشادی و استطلاعی دارد.
ملانوری در خصوص فرایند صدور مجوز برای برگزاری تجمعات کارگری یا راهپیمایی کارگران به ویژه در هفته کارگر، گفت: حسب قانون، درخواست برگزاری این نوع تجمعات باید از سوی احزاب رسمی و دارای پروانه فعالیت مطرح شود اما در هفته کارگر سال جاری، هیچ درخواستی به دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب ارائه نشد.
در این جلسه، دکتر جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور، دکتر سرمست استاندار قم، هاشمی معاون سیاسی امنیتی استانداری و رئیس ستاد انتخابات استان، و شماری از نمایندگان و منتخبان گروهها و اقشار مختلف استان قم به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
انتهای پیام
نظرات