• سه‌شنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98030702957
  • منبع : نمایندگی کرمان

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان خبر داد

راه‌اندازی ۴ مرکز نوآوری

راه‌اندازی ۴ مرکز نوآوری

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان گفت: در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان چهار مرکز نوآوری ایجاد شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر محسن شمس امروز هفتم خردادماه در آئین افتتاحیه مرکز نوآوری تکنولوژی‌های پیشرفته ساختمانی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان کرمان با حضور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مراکز نوآوری باعث رونق شرکت‌های کوچک و نوپا هستند، ضمن آنکه این شرکت‌ها نیاز به پشتیبانی دارند و مراکز نوآوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی تجهیزات فیزیکی و مورد نیاز این افراد را تهیه می‌کند.

وی به تعریف مرکز نوآوری پرداخت و بیان کرد: در مرکز نوآوری گروهی از محققان در یک مجموعه دور هم جمع می‌شوند و راه‌حل‌های نوین و نوآورانه پیدا می‌کنند و هدف صاحبان ایده که نمی‌توانند ایده‌های خود را عملیاتی کنند، در این مرکز محقق می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان ادامه داد: هم اکنون در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان چهار مرکز نوآوری ایجاد و راه اندازی شده است.

وی با بیان این مطلب که یک کار نوآورانه باعث افزایش سرعت و کیفیت کالای تولیدی می‌شود و در ادامه با تبیین علم ساختمان در دنیا عنوان کرد: در دنیا ساختمان به یک صنعت تبدیل شده و بسیاری از قطعات آن پیش ساخته سبک هستند.

شمس با ابراز امیدواری از اینکه جهاد دانشگاهی و جامع علمی کاربردی به یک برند مهارتی بسیار خوب در کشور و استان تبدیل شود، اظهار کرد: با توجه به فعالیت مراکز رشد و استارتاپ ها، مرکز ایده‌های شتاب را در آینده نزدیک در مراکز علمی کاربردی راه‌اندازی می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، "عیسی سلاجقه" عضو هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی استان کرمان یک پایگاه به‌نام و بسیار با ارزش است که فعالیت‌های خوبی را بنیان‌گذاری کرده، در ادامه از صنعت ساختمان سخن به میان آورد و گفت: طی سال‌های گذشته فعالیت‌های عمرانی کشور سنتی بوده که اکنون در حال گذر از آن است.

وی با بیان این مطلب که دانشگاه شهید باهنر کرمان نخستین دانشگاهی بود که دکترای عمران را در سطح شهرستان‌های کشور پایه گذاری کرد، اظهار کرد: با ایجاد گرایش‌های مختلف در حوزه عمران موفق شدیم از مرزهای سنتی عبور کرده و به سمت تکنولوژی‌های جدید روی بیاوریم.

این عضو هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان مهمترین عامل تخریب خانه‌ها در زلزله کرمانشاه را مصالح غیر مرغوب و نامناسب دانست و تصریح کرد: تمهیدات و طرح‌های تحقیقاتی برای مقابله با زلزله و با همکاری دانشگاهیان و شرکت‌های فناوری داریم.

وی از اهمیت طراحی دیوارهای جدا کننده در طراحی ساختمان سخن گفت و عنوان کرد: ساختمان سبک‌سازی شده در مقابل طوفان‌های شدید مقاوم نیست.

سلاجقه با اشاره به استفاده از صنعت‌های مدرن در سازهای فضا کار گفت: مجموعه جهاد دانشگاهی به همراه سایر پروژه‌های این مرکز، طراحی مسائل نوین در صنعت سازه به کار می‌گیرد، انواع و اقسام طراحی‌های مفید و مناسب برای ساختمان‌های چند طبقه در مرکز معتبر جهاد دانشگاهی استان کرمان داریم و این مرکز پذیرای مهندسین و شرکت‌های ساختمان برای طراحی و تحویل به کارفرمایان است.
 


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha