• چهارشنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۳
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98030100489
  • منبع : شرکت ملی صنایع پتروشیمی

افزایش ۱۵ میلیون تنی ظرفیت تامین خوراک صنعت پتروشیمی

افزایش ۱۵ میلیون تنی ظرفیت تامین خوراک صنعت پتروشیمی

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: با بهره‌برداری از ۶ طرح تأمین خوراک صنعت پتروشیمی، ۱۵ میلیون تن به ظرفیت خوراک این صنعت افزوده می‌شود.

به گزارش ایسنا، بهزاد محمدی پس از بازدید از طرح پتروپالایش کنگان، در نشستی با حضور مدیران ارشد این پروژه با اشاره به این‌که این طرح یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های تأمین خوراک صنعت پتروشیمی است، اظهار کرد: شش طرح تأمین خوراک در کشور وجود دارد که از این تعداد، سه طرح ان‌جی‌ال است که شامل ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ در منطقه دهلران با دریافت خوراک از میدان‌های بالادست نفتی آن منطقه، ان‌جی‌ال ۳۲۰۰ در غرب کارون و دیگری ان‌جی‌ال خارک است که خوراک خود را از میدان‌های دریایی دریافت می‌کند.

وی افزود: سه طرح دیگر شامل پتروپالایش کنگان در پایین دست پالایشگاه فاز ۱۲ پارس جنوبی است که بزرگ‌ترین واحد تأمین خوراک محسوب می‌شود. پس از آن طرح پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس است که تعداد متعددی از میدان‌های نفتی حوزه غرب کارون را پوشش می‌دهد و تأمین‌کننده خوراک الفین گچساران و نیز طرح‌های دیگر خواهد بود و طرح آخر نیز پالایش پارسیان سپهر است که خوراک خود را از پالایشگاه پارسیان دریافت می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان این‌که برای این شش طرح تأمین خوراک، ۸.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری انجام شده است، گفت: پس از بهره‌برداری از این طرح‌ها معادل ۱۵ میلیون تن به ظرفیت خوراک صنعت پتروشیمی اضافه می‌شود که سهم پتروپالایش کنگان از این میزان افزایش ظرفیت خوراک ۳.۵ میلیون تن است.

وی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این شش طرح تأمین خوراک در صنعت پتروشیمی، افزایش ظرفیت خوراک بسیار قابل توجه خواهد بود و در پایین دست آن طرح‌های مختلف پتروشیمی ایجاد خواهد شد.

محمدی درباره مزیت‌های طرح پتروپالایش کنگان ادامه داد: این طرح بزرگ و ارزشمند گاز خروجی فاز ۱۲ پارس جنوبی را جداسازی و تفکیک کرده و ۳.۵ میلیون محصول دارای ارزش افزوده بالا برای خوراک صنعت پتروشیمی فراهم می‌سازد. سبک ساخت پروژه، یکنواختی در تکمیل پروژه و وجود تجهیزات با کیفیت از نکات برجسته طرح پتروپالایش کنگان است.

بنا بر اعلام شرکت ملی صنایع پتروشیمی وی افزود: امیدواریم این پروژه تا پایان سال وارد فاز راه‌اندازی شود، اما این موضوع نیازمند فعالیت بیشتر و قائل بودن به بازه زمانی حداقل ۵ تا ۶ ماه برای پیش‌راه‌اندازی است که البته با هم‌پوشانی و فشرده‌سازی کارها می‌توان این بازه زمانی را کوتاه‌تر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha