• دوشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۹
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 98023016133
  • خبرنگار : 71591

هکرهای چینی از جان توسعه‌دهندگان چه می‌خواهند؟

هکرهای چینی از جان توسعه‌دهندگان چه می‌خواهند؟

به تازگی کارشناسان امنیتی دریافته و اعلام کرده‌اند که در سال ۲۰۱۶ میلادی، هکرهای تحت حمایت دولت چین به اطلاعات و سرورهای یک شرکت آلمانی توسعه دهنده نرم افزار نفوذ و دسترسی پیدا کرده بودند.

به گزارش ایسنا، این روزها که کارشناسان و متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری هر از گاهی از آسیب پذیری و حفره‌های امنیتی پرده برداری می‌کنند و سر و صدا و جنجال‌های فراوانی را در این خصوص به راه می‌اندازند، به نظر می‌رسد که کاربران رایانه و موبایل به این نوع اخبار حساسیت بیشتری نشان داده و بر این باورند که آگاهی یافتن از آسیب پذیری‌های مربوطه می‌تواند تا حد زیادی از مشکلات سایبری و نقض حریم خصوصی آنها جلوگیری به عمل بیاورد.

از طرفی دیگر، کاربران و به طور کلی جامعه جهانی نسبت به محافظت از حریم خصوصی و اطلاعات شخصی دستگاه‌های الکترونیکی و متصل خود به اینترنت آگاهی بیشتری یافته‌اند بنابراین اخبار و گزارش‌های این چنینی نیز از اهمیت خاص و بسزایی برخوردار شده‌اند.

حالا کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری با بررسی و تحقیقات جدید خود دریافته و اعلام کرده‌اند که هکرها و مجرمان سایبری تحت حمایت دولت چین با نفوذ و هک سرورهای یک شرکت آلمانی توسعه دهنده نرم افزار تحت عنوان TeamViewer که یکی از بزرگترین و موفق‌ترین شرکت‌های توسعه دهنده برنامه‌های رایانه و موبایلی در جهان به شمار می‌رود، در سال ۲۰۱۶ میلادی توانسته‌اند به حجم زیادی از اطلاعات ارزشمند این شرکت دسترسی پیدا کرده و از آن برای نیل به اهداف و انگیزه‌های نامعلوم خود سو استفاده کنند.

بر اساس گزارشی که در زد دی نت به نقل از مجله اشپیگل آلمان آمده است، هنوز معلوم و مشخص نشده است که این هکرهای چینی با چه انگیزه و هدفی به سرورهای این شرکت پرآوازه آلمانی حمله کرده‌اند اما آنچه که تحلیلگران در این خصوص خاطرنشان کرده‌اند احتمالاً با هدف کپی برداری از سورس کدهای نرم افزارهای طراحی و توسعه داده شده توسط متخصصان و مهندسان فعال در این شرکت ، خواهان دسترسی به اطلاعات TeamViewer بوده و آن را هک کرده‌اند.

البته هنوز هیچ گزارشی مبنی بر سو استفاده از اطلاعات به سرقت رفته از این شرکت و کاربرانش در رسانه‌ها منتشر نشده است.

همانطور که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری و فناوری برآورد کرده بودند، میزان حملات سایبری و نفوذ به اطلاعات شخصی کاربران به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا خواهد کرد و دردسرهای متعددی را برای کاربران به موجود خواهد آورد که در این میان، لزوم محافظت از سرور و سورس کدهای مورد استفاده در این شرکت‌ها و به‌کارگیری مهندسان و متخصصان امنیت سایبری پررنگ‌تر از همیشه خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha