به گزارش ایسنا، هاجر چنارانی در نطق میان دستور جلسه امروز (دوشنبه) مجلس خاطرنشان کرد: واضح است کشور در کمند بحرانها گرفتار شده و تنها راه چاره این است که گذشته اقتصادی را رها و چارهای برای حال و آینده اندیشیده شود. دولت، مجلس و سایر دستگاهها و مردم صبور ایران حفظ اتحاد و یک صدایی و پرهیز از تفرقه و تک روی را باید در اولویت قرار دهند. دولت نیز باید تکانی اساسی بخورد و گامی اساسی برای تامین مایحتاج اولیه مردم کم درآمد بردارد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تدوین استراتژی آمایش صنعت گردشگری را در کنار صنعت نفت ضروری دانست و افزود: نفت و گاز روزی تمام میشود ولی تاریخ، فرهنگ و تمدن اقوام ایرانی تمام شدنی نیست و درآمد صنعت گردشگری پایدارتر و ماندگارتر است. گردشگری داخلی را در بحران کنونی جدی بگیریم چرا که رونق گردشگری داخلی نقش ویژهای در اقتصاد کشور دارد. اقشار مختلف با هر درآمدی امکان سفر داخلی دارند بنابراین سفر داخلی باید توسعه یابد تا عدالتگستری، درآمدزایی، اشتغال، فقرزدایی و حفظ محیط زیست را به دست آوریم. در حوزه گردشگر خارجی نیز به ازای هر گردشگر ۱۲۰۰ دلار ارز وارد کشور میشود که این رقم معادل صادرات دهها بشکه نفت است.
وی ادامه داد: اکنون وقت آن رسیده نگاهی از سر تامل به توسعه صنعت گردشگری داشته باشیم. کشور نیازمند برنامهای کوتاه و زود بازده در این زمینه است و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری باید تدبیری جدی بیندیشد و در این صنعت، برندسازی کند. اگر کشور به مقصد گردشگری تبدیل شود، تا حدود زیادی از بحران بیکاری خارج میشویم.
نماینده مردم نیشابور در مجلس استفاده بهینه آب در بخش کشاورزی را موجب توسعه مناطق خشک آب و هوایی دارای مناطق گردشگری زیبا نظیر نیشابور دانست.
چنارانی تامین تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی برای توسعه واحدهای فرآوری محصولات کشاورزی را موجب کاهش خامفروشی و رونق تولید دانست و از وزارت صنعت، معدن و تجارت خواست تا اعطای تسهیلات برای نوسازی و بازسازی ماشینآلات و شهرکهای صنعتی در نیشابور را مورد توجه قرار دهد.
انتهای پیام
نظرات