به گزارش ایسنا، مائده اشجع صنوبری، مجری طرح طراحی و ساخت دستگاه "ترموسایکلر" را از محصولات این شرکت فناور نام برد و گفت: این دستگاه برای تکثیر DNA در آزمایشگاهها، کلینیکها، آزمایشگاههای تحقیقاتی و دانشگاهها برای تشخیص بیماری تالاسمی و سایر بیماریهای قبل از تولد و همچنین موارد درمانی و غربالگری مورد استفاده قرار میگیرد.
وی از تجاریسازی این دستگاه خبر داد و گفت: تاکنون موفق به فروش حدود ۷۰ دستگاه ترموسایکلر شدیم که البته با آنچه مد نظرمان بود، فاصله دارد.
صنوبری با ابراز تأسف از عدم حمایت از تولیدات داخلی، اظهار کرد: این شرکت قادر است تمام نیاز کشور را برآورده کند. ما از سال ۹۳ وارد بازار شدهایم و دستگاه اصلاح و بهروز شده است. نمونههای اولیه این دستگاه در همان زمان در آزمایشگاهی، با یک کمپانی اروپایی تست شد که نتایج با هم برابر بود و هماکنون این دستگاه کاملاً اصلاح شده است و متخصصان رضایت کامل دارند و کاملاً با مشابه خارجی برابری میکند.
مجری طرح درباره امکان صادرات دستگاه ترموسایکلر گفت: دستگاه ما کاملاً شرایط صادرات را دارد و کریدور صادرات هم دستگاه ما را انتخاب کرده است؛ اما به خاطر مشکل تبادل ارزی، فعلاً صادرات محصول منتفی شده است.
وی درباره تسهیلات دریافتی از صندوق نوآوری و شکوفایی نیز اظهار کرد: ما با دریافت تسهیلات صندوق، نسبت به خرید ساختمان با هدف افزایش ظرفیت تولید محصولات شرکت اقدام کردیم که به توسعه دستگاه ترموسایکلر خیلی کمک کرد.
انتهای پیام
نظرات