• پنجشنبه / ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 98022613846
  • خبرنگار : 71541

خبر خوب وزیر ارتباطات

خبر خوب وزیر ارتباطات

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده که ساخت سپر دفاعی توسط دانشمندان جوان ایرانی برای مقابله با حملات ویروس استاکس‌نت با موفقیت‌ آزمایش شده است.

به گزارش ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی در پست اینستاگرامی نوشته است: "از حمله استاکس‌نت حتماً شنیدید! خبر خوب اینکه، امروز یک گزارش دریافت کردم. از مدتی قبل با سفارش سازمان فناوری اطلاعات، دانشمندان جوان دانشگاه‌های ایران، یک سپر دفاعی (فایروال) برای سیستم‌های اتوماسیون صنعتی ساخته بودند که عملاً خرابکاری صنعتی مثل استاکس‌نت را در شبکه‌های برق و امثال آن خنثی می‌کند. این سپر، موفقیت‌آمیز آزمایش شد. در روز جهانی ارتباطات، از این دستاورد بیشتر خواهیم گفت.

برای افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های حیاتی، لازم است که این تجهیزات در شبکه‌های مورد نظر نصب شود که طبیعتاً این موضوع با هماهنگی مرکز ملی فضای مجازی، عملیاتی خواهد شد. با تکیه به جوانان، از تهدیدات فرصت می‌سازیم".

فروردین ماه سال گذشته بود که یک پایگاه خبری آمریکایی فاش کرد: رئیس‌جمهور پیشین آمریکا دستور حمله به سیستم‌های کامپیوتری تأسیسات هسته‌ای ایران را به طور محرمانه صادر کرده بود که عملیات مربوطه آن در زمان ریاست جمهوری جورج بوش، با همکاری اسرائیل آغاز شده بود.

در این گزارش آمده بود که اوباما به طور محرمانه فرمان حمله سایبری به سیستم‌های کامپیوتری که به تأسیسات غنی‌سازی کلیدی ایران مرتبط بودند، صادر کرد. این حملات که در دوران ریاست جمهوری جورج بوش با همکاری اسرائیل آغاز شد با کد نامگذاری شده «بازی‌های المپیک» خوانده می‌شد.

ویروس کامپیوتری استاکس نت به طور اتفاقی در سال ۲۰۱۰ در نتیجه یک خطای برنامه نویسی علنی شد و اجازه داد تا نیروگاه نطنز در ایران جان سالم به در ببرد و در سراسر جهان در اینترنت منتشر شد.

بدافزار استاکس‌نت که برای هدف قرار دادن سامانه‌های کنترل صنعتی در تأسیسات زیربنایی طراحی شده است، اطلاعات موجود در نرم‌افزار کنترل کننده را به نوعی تغییر می‌دهد که بر فرایندهای خودکار آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۶ ۱۱:۴۵

گفتید خبر خوب فکر کردم ارائه اینترنت پرسرعت فیبر نوری ارزان شده و مراکز مخابراتی دیگه از دادن این سرویس طفره نمیرن .... اینطوری می خواهیم کشور اول منطقه باشیم!!!

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۶ ۱۳:۰۸

احتمالا بنای این کار رو هم دوره احمدی نژاد گذاشتن و این دولت تا حالا متوقفش کرده بوده وگرنه ما چیز به درد بخوری... تو این شش سال ندیدیم.

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۶ ۱۴:۰۶

کاش این دانشمندان جوانتان یه برنامه درست درمون هم واسه شرکت مخابرات مینوشتن تا هر دفعه هزینه این طرح رنگین نت خونه ما رو دوبرابر حساب نکنه و مجبور نباشیم هر سری قبض به دست بریم منطقه تا درستش کنن!!!

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۶ ۱۴:۵۳

این جا شروع نقطه خود باوری در بین دانشمندان ایرانی است. ...

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۶ ۱۶:۴۲

ببخشید من خود امیر هستم ، جمله خودم رو اصلاح میکنم، این جا نقطه شروع خود باوری در بین دانشمندان ایرانی است . ما می توانیم چنانکه چهل سال توانستیم.

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۶ ۲۲:۲۴

نخندان مارو

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۲۶ ۱۶:۴۵

وزیری جوان و مملو از تعهد و تخصص. آقای رئیس جمهور لطفا طرح جایگزینی وزیران مسن را با جوانانی همچون آقای وزیر آذری جهرمی کلید بزنید تا در آینده شاهد این همه تغییر آن همه ازاین وزارت خانه به آن وزارت خانه نباشیم.