• یکشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98022211703
  • منبع : نمایندگی سمنان

معاون امور عمرانی استانداری تاکید کرد:

لزوم تدوین برنامه جامع کاهش تصادفات جاده‌ای در استان سمنان

لزوم تدوین برنامه جامع کاهش تصادفات جاده‌ای در استان سمنان

ایسنا/سمنان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان خواستار تدوین برنامه جامع کاهش تصادفات جاده‌ای در این استان پهناور شد.

به گزارش ایسنا، منوچهر فخری در جلسه شورای ترافیک این استان با اشاره به اهمیت و موقعیت سوق‌الجیشی استان سمنان و قرار گرفتن در مسیر پرتردد تهران-مشهد اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع در آینده جلسات راهبردی وضعیت تصادفات جاده‌ای با هدف بررسی دلایل تلفات جاده‌ای و راه‌های مقابله با آن در استان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه باید بررسی راه‌های کاهش تلفات جاده‌ای در دستور کار قرار گیرد افزود: طرح نصب و هوشمندسازی دوربین‌های ثبت تخلفات باید در استان سمنان اجرایی شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با ابراز خرسندی از کاهش تصادفات در سال ۹۷ گفت: کاهش تصادفات در سال گذشته نتیجه تلاش و برنامه‌ریزی دستگاه‌های مسؤول در استان است که باید با قوت بیشتری در سال ۹۸ نیز ادامه بیابد.

فخری بر ضرورت ارتقا فرهنگ ترافیک و راندگی در سطح استان و کشور تاکید و تصریح کرد: در این بخش نیازمند کار فرهنگی و آموزشی بیشتری هستیم.

وی با اذعان به اینکه با بروز هر تصادف، بار مسؤولیت ما مدیران بیشتر می‌شود خاطرنشان کرد: مسؤولان استان باید همه تلاش و مساعی خود را برای کاهش تصادفات و خصوصاً کاهش تلفات جاده‌ای به کار گیرند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با اشاره به اقدامات خوب این استان در سفرهای نوروزی امسال گفت: ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان در حال انجام است و می‌کوشیم که با تشویق و معرفی دستگاه‌های موفق، به فرهنگ پاسخگو بودن مدیران قوام بیشتری ببخشیم.

وی با اشاره به تردد بالای خودروها در محورهای مواصلاتی این استان خاطرنشان کرد: بیش از ۶۰۰ کیلومتر از محور پرتردد تهران-مشهد در استان سمنان واقع شده است.

فخری با اشاره بر ضرورت شناسایی و اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز محورهای این استان با هدف کمک به تداوم کاهش تصادفات جاده‌ای تاکید کرد و گفت: یکنواختی و کویری بودن جاده‌های استان از جمله علل بروز تصادفات جاده‌ای و خصوصاً واژگونی‌ها در استان است که باید برای آن چاره‌جویی شود.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد استراحت‌گاه‌های موقت در طول محورهای این استان افزود: ایجاد این استراحت‌گاه‌ها و پیش‌بینی اماکنی برای استراحت و توقف مسافران و زوار امام رضا (ع) می‌تواند به کاهش میزان خستگی رانندگان که از دلایل تصادفات در این محورها است کمک شایانی کند.

معاون عمرانی استاندار سمنان بر ضرورت بسترسازی برای ارائه صنایع دستی و محصولات استان در استراحت‌گاه‌های موقت بین‌راهی تاکید کرد و گفت: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که گردشگران و زوار در این مسیرها، توقف بیشتری داشته باشند.

وی از توریسم جاده‌ای به عنوان یکی از محورهای مهم در توسعه استان سمنان نام برد و گفت: در همین راستا باید ایجاد ایستگاه‌های خدمات‌رسان به مسافران و زوار در دستور کار استان قرار گیرد.

فخری بر لزوم توجه بیشتر مدیران شهری به امور ترافیکی تاکید و تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرهای ما خودرو محور هستند، لذا ترافیک و تصادفات باید در همه ابعاد مورد توجه مدیران و برنامه‌ریزان استان قرار گیرد

وی ایجاد ایستگاه ویژه جانبازان و معلولین در راستای اجرای طرح مناسب سازی را الزامی برشمرد و از مدیران ارشد شهری خواست که احداث پارکینگ خودروهای سنگین در دستور کار شهرداری‌ها قرار گیرد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha