"علی عسکری" در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: شاید راهاندازی کولرها کار سادهای به نظر برسد اما در واقع با جان افراد در ارتباط است.
وی به شهروندان توصیه کرد: نصب و راهاندازی کولر باید توسط سرویس کار مجاز انجام گیرد و لازم است در ابتدا دفترچه راهنمای کولر مطالعه شود.
مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان در ادامه بیان کرد: با توجه به این مساله که هر ساله تعداد زیادی از هموطنان به علت عدم رعایت اصول ایمنی برق در کولرهای آبی دچار برق گرفتگی و حادثه میشوند.
وی ادامه داد: در بسیاری از موارد دیده شده که افراد به علت بیتجربگی قطع کردن برق را فراموش میکنند و متأسفانه دچار برق گرفتگی میشوند، لذا لازم است هنگام سرویس کولر حتماً برق قطع شود و شهروندان توجه داشته باشند قطع بودن کلید کولر به هیچ عنوان دلیل بر برقدار نبودن سیستمهای کولر نیست و در صورت امکان حتماً برق ساختمان قطع شود.
عسکری گفت: باید مسیر انشعاب جریان برق و سیم کشی کولر کنترل تا از سلامت و صحت آن اطمینان حاصل شود و در مواقع ترک منزل در مدت زمان طولانی و مسافرت حتماً جریان برق و آب کولر قطع شود.
وی، نصب فیوز مناسب در کولرها را ضروری دانست و عنوان کرد: شهروندان توجه داشته باشند ریختن آب با شیلنگ بر روی پوشالها میتواند خطر آفرین باشد، ضمن اینکه لازم است در نصب کولرها دقت شود که خطر سقوط نداشته باشد و جهت جلوگیری از آتش سوزی، کولرها در مکانهای امن و با فاصله از دودکشها نصب شوند.
مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان در پایان از شهروندان درخواست کرد: همواره به خاطر داشته باشند که عظیمترین حوادث در دل کوچکترین بی احتیاطیها نهفته است.
انتهای پیام
نظرات