• شنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98021407438
  • خبرنگار : 71214

ردپای واسطه‌ها در گرانی برنج+ قیمت

ردپای واسطه‌ها در گرانی برنج+ قیمت

قیمت برنج در بازار در آستانه ماه رمضان افزایش یافته و به قیمت کیلویی ۲۰ تا بیش از ۲۴ هزار تومان رسیده است.

به گزارش ایسنا، قیمت انواع برنج ایرانی در بازار از اواخر سال گذشته رو به افزایش رفت و از کیلویی ۱۲ تا ۱۴ هزار تومان در بهمن‌ماه سال گذشته به کیلویی ۲۰ تا بیش از ۲۴ هزار تومان در بازار رسیده است و فروشندگان این محصول استراتژیک در سطح خرده‌فروشی و عمده‌فروشی مدعی هستند که واسطه‌هایی که برای آن‌ها کالا تأمین می‌کنند نه تنها به اندازه کافی برنج به آن‌ها نمی‌فروشند، بلکه قیمت آن را بی‌رویه بالا برده‌اند و پاسخ مناسبی در این زمینه به فروشندگان نمی‌دهند.

یکی از فروشندگان برنج در منطقه خیابان انقلاب تهران در این زمینه گفت: نه تنها قیمت برنج افزایش یافته است بلکه ما فروشندگان نمی‌توانیم به هر اندازه که مردم یا ادارات از ما برنج می‌خواهند پاسخگو باشیم، چرا که نمی‌دانیم آیا می‌توانیم در ازای آن دوباره خرید کنیم و عمده‌فروشان به ما برنج می‌فروشند یا خیر؟

وی افزود: قیمت برنج طارم درجه یک بدون شکستگی یا ناخالصی هم اکنون در بازار بین ۲۰ تا ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان است و هر کیلوگرم برنج هاشمی درجه یک بدون ناخالصی نیز بین ۲۴ تا ۲۵ هزار تومان است.

این فروشنده برنج ادامه داد: مشخص نیست که چرا واسطه‌ها و عمده‌فروشان برنج قیمت این محصول را در آستانه ماه رمضان بالا برده‌اند و علت این گرانی چیست، اما دستگاه‌های نظارتی باید با این گران‌فروشی که دلیل خاصی هم ندارد برخورد کنند.

به گفته او از بهمن‌ماه سال گذشته تاکنون روند افزایش قیمت برنج ایرانی آنقدر غیرطبیعی و غیرقابل پیش‌بینی بوده که خود ما هم نمی‌توانیم هیچ برآورد و پیش‌بینی درباره آینده بازار آن داشته باشیم و بنابراین دیگر مانند گذشته نمی‌توانیم به مشتریان که مصرف‌کنندگان جزء یا خریداران بزرگی مانند ادارات هستند برنج بفروشیم.

به گزارش ایسنا، در حالی قیمت برنج در آستانه ماه مبارک رمضان افزایش یافته است که ستاد تنظیم بازار قیمت و چگونگی توزیع کالاهای اساسی از جمله برنج برای تنظیم بازار ماه رمضان را امروز اعلام کرد و دستگاه‌های نظارتی باید هر چه سریع‌تر وارد عمل شده و با این گران‌فروشی که دلیل مشخصی هم ندارد برخورد کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۲-۱۴ ۱۹:۱۳

مگر ممکن است گران فروشی دلیل مشخصی نداشته باشد ؟ آن چه دلیل مشخص ندارد که آن هم مشخص است ، عدم برخورد با گران تر فروشی است

avatar
۱۳۹۸-۰۲-۱۴ ۲۲:۳۷

تو شرایط الان که دستمزد کارگر نشا کار تو آمل تا روزی 260 هزار تومن رسیده. قیمتی که از کشاورز میخرن 16 تا 17 هزار تومنه. ولی این وسط فقط هزینه و رنج مال ما کشاورزاست ولی سودش به جیب دلال ها میره!! چرا دولت واسطه ها رو حذف نمیکنه، تا هم کشاورز هم مردم عادی راضی باشن؟!