• دوشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98020904473
  • خبرنگار : 71477

ترامپ: مهاجران را به شهرهایی می‌فرستیم که با قوانین مهاجرتی همکاری نمی‌کنند

ترامپ: مهاجران را به شهرهایی می‌فرستیم که با قوانین مهاجرتی همکاری نمی‌کنند

رییس جمهور آمریکا اعلام کرد که واشنگتن در حال فرستادن مهاجران به شهرهایی است که مخالف سیاست‌های بازدارنده مهاجرتی هستند و همکاری محدودی با دولت در اجرای قوانین مهاجرتی دارند.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از پایگاه هیل، دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در جریان سخنرانی در "گرینبی" گفت‌: تنها ماه گذشته ۱۰۰ هزار مهاجر غیر قانونی وارد مرزهای ما شدند و فشار شدیدی را بر جوامع، مدارس، بیمارستانها و منابع دولتی ما وارد کرده‌اند که هیچ کسی شبیه آن را قبلاً ندیده است. در حال‌ حاضر ما بسیاری از این مهاجران را به شهرهایی که همکاری محدودی با دولت در اجرای قوانین مهاجرتی دارند می‌فرستیم. دموکراتها از این مساله راضی و خوشحال نیستند، اما مفتخر هستم که اعلام کنم این ایده شیطانی خود من بود.

وی در ادامه این توییت، نوشت: دموکرات‌ها چه می‌گفتند؟ "ما مهاجران را می‌خواهیم؟" من نیز گفتم ما مهاجران را به شما تقدیم می‌کنیم!

این اظهارات تنها یک روز پس از مطرح شد که ترامپ در جریان سخنرانی در انجمن ملی سلاح گفته بود که آمریکا مجبور به آزاد کردن مهاجران شد و این مهاجران را به شهرهایی که همکاری محدودی با دولت در اجرای قوانین مهاجرتی دارند، فرستاد.

روزنامه‌ واشنگتن پست اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرده بود که مقامات دولت ترامپ این ایده را به وزارت امنیت داخلی ارائه کرده‌اند.

بر اساس گزارشات این اقدام با هدف تحت فشار قرار دادن قانونگذاران دموکرات صورت گرفته بود. ترامپ در توییتی مورخ ۱۲ آوریل اعلام کرده بود که دولتش به طور جدی این اقدام را مدنظر دارد.

وی در توییت دیگری در تاریخ ۱۳ آوریل نوشته بود: آمریکا این حق قانونی را دارد تا مهاجران غیر قانونی را بازداشت و آنها را به شهرهایی که همکاری محدودی با دولت در اجرای قوانین مهاجرتی دارند، منتقل کند. به ‌این‌ وسیله ما می‌خواهیم که این مهاجران در بالاترین سطح به ویژه‌ توسط ایالت کالیفرنیا که به خاطر مدیریت ضعیف و مالیات‌های سنگینش معروف است، مراقبت شوند.

وزارت امنیت داخلی هیچ اطلاعیه رسمی در رابطه با فرستادن مهاجران به این شهرها و یا بیانیه ترامپ مطرح نکرده است.

کاخ سفید نیز هنوز در این رابطه هیچ اظهار نظری نکرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha