به گزارش ایسنا، محمد پورقلی در اولین جلسه شورای مهارت استان اردبیل با تبریک هفته کار و کارگر از نیروی کار ماهر به عنوان سرمایه ارزشمند کشور یاد و اظهار کرد: ما با هدف توسعه اشتغال و ارتقای مهارت شاغلین براساس نیازسنجیهای انجام شده برنامههای آموزشی و مهارتی خود را تدوین کرده و ارائه میکنیم که از سال گذشته براساس نیازسنجیهای انجام شده با همکاری صنوف، اتحادیهها، دانشگاهها و آموزش و پرورش دورههای فنی و حرفهای و مهارتی برای گروههای مختلف جامعه در نظر گرفته و عملیاتی شده است.
وی از راهاندازی چهار کارگاه اتومکانیک، صنعت ساختمان، بتن و فناوریهای جدید با همکاری دانشگاه آزاد و سما خبر داد و خاطرنشان کرد: با دانشگاه محقق اردبیلی نیز تفاهمنامههای همکاری انجام شده تا با صدور مجوزهای لازم شاهد راهاندازی دورههای مدیریت مهارت و هدایتهای شغلی در دانشگاه محقق اردبیلی باشیم.
مدیر کل فنی و حرفهای استان اردبیل بیان کرد: 20 درصد کارآموزان و مهارتآموزان ما را فارغالتحصیلان دانشگاهی تشکیل میدهند که با معرفی دانشگاههای استان ما آموزش رایگان را به آنها ارائه میکنیم.
پورقلی به آموزش سربازان وظیفه در پادگانها اشاره کرد و گفت: در مجموع برای یک هزار و 472 نفر سرباز وظیفه اعم از سپاه و نیروی انتظامی آموزش مهارتی ارائه شده است.
وی در مورد آموزش زندانیان نیز تصریح کرد: در این حوزه نیز در قالب 79 دوره آموزشی بیش از یک هزار و 428 نفر از آموزشهای ارائه شده بهرهمند شدند.
مدیر کل فنی و حرفهای استان اردبیل در مورد اجرای طرح ایران مهارت با همکاری آموزش و پرورش افزود: با معرفی 562 دانشآموز در شاخه کار و دانش و همچنین معرفی دانشآموزان دوره اول متوسطه ما ارائه 20 تا 60 ساعت برنامههای آموزشی و مهارتآموزی را انجام دادیم به طوری که 352 نفر دانشآموز در قالب این طرح و در چرخه مهارت قرار گرفتند.
پورقلی به آموزشهای حوزه صنایع با مشارکت شهرکهای صنعتی و واحدهای تولیدی فعال استان اشاره کرد و گفت: ما برای شرکتهای صنعتی همچون حریرمبتکر، صنایع فرش خلخال و در حوزه صنعت ساختمان، قالیبافی و صنایع دستی دورههای آموزشی متنوعی را اعم از مدیریت بازرگانی، بازاریابی، جوشکاری، پلیمری و ... برگزار کردیم که بیش از 6 هزار نفر از شاغلان در این بخش از دورههای آموزشی و مهارتآموزی استفاده کردند.
وی از صدور گواهینامه مهارتی برای بیش از 8 هزار نفر از شرکتکنندگان در این دورهها خبر داد و اظهار کرد: در کنار پوشش بیمه تامین اجتماعی 7 هزار نفر از فراگیران قالیبافی و صنایع دستی بیش از 17 هزار نفر از فعالان حوزه صنعت ساختمان از یارانههای حمایتی بهرهمند شدند.
انتهای پیام
نظرات