به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری واس عربستان، کمیته اجرایی مذکور در نشست خود خواستار تشکیل هفت کمیته تکمیلی؛ کمیته دارایی و سرمایهگذاری، کمیته انرژی و صنعت، محیط زیست و مسکن، گردشگری و رسانه، توسعه انسانی و کمیته سیاسی شد.
این کمیته افزود، دستورکار نشست همچنین شامل پیگیری روند کار تیمهای مشترک، آخرین تحولات پروژههای استراتژیک و مجموعهای از تصمیماتی است که از اهداف شورا حمایت میکند.
همچنین در این نشست به شیوه معتبر برای ارائه پیشنهاد قانونگذاری و سیاست مشترک توصیه شد که اقدامات و مکانیزمهای کار را مشخص میکند و طرفها در دو کشور باید برای ارائه قانون و سیاستهای جدید در شورا از آن پیروی کنند.
در این کمیته تعدادی از طرحهای استراتژیک از جمله احیای طرح بازار مشترک، همکاری برای توسعه استراتژیک متحد برای امنیت غذایی میان دو کشور، توسعه دیدگاه گردشگری مشترک مربوط به گردشگری و میراث ملی میان دو کشور مورد بررسی قرار گرفت.
کمیته مذکور به بررسی پیشنهاد ایجاد شورای جوانان عربستان و امارات، ایجاد کمیته مشترک همکاری رسانهای با هدف توسعه بخش رسانهای در دو کشور و کادر آن، توافقنامه فضای باز و مکلف کردن شرکت هواپیمایی مدنی امارات و عربستان به این امر و ارائه آن به نشست آتی شورای هماهنگی عربستان و امارات پرداخت.
در این نشست درباره توسعه استراتژیک امنیت سایبری با هدف حفظ فضای سایبری در دو کشور، ایجاد فضای فناورانه از طریق تبادل اطلاعات و مهارتها در کنار ایجاد کمیته مشترک ترویج کالا و صنعت جهانی و شراکت در زمینه دیپلماسی بحث و تبادل نظر شد.
شورای هماهنگی عربستان و امارات ضمن توافقنامه میان این دو کشور در ماه مه ۲۰۱۶ به منظور تحقق دیدگاه مشترک با محوریت بیان جایگاه دو کشور در زمینههای اقتصادی، توسعه انسانی و تکامل سیاسی، امنیتی و نظامی ایجاد شد.
انتهای پیام
نظرات