• دوشنبه / ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98011906527
  • خبرنگار : 71565

سلیمانی: هرگونه توهین به سپاه توهین به قانون اساسی و مردم است

سلیمانی: هرگونه توهین به سپاه توهین به قانون اساسی و مردم است

نماینده مردم کنگاور در مجلس شورای اسلامی با استناد به اصل ۱۵۰ قانون اساسی با بیان این که سپاه یک واحد انقلابی و برخاسته از انقلاب است تاکید کرد: توهین به این سازمان انقلابی توهین به قانون اساسی و توهین به مردم است.

به گزارش ایسنا، حسن سلیمانی نماینده مردم کنگاور در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس ضمن تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه بیان کرد: خدا را شاکریم که نزول براکت بارانی در ابتدای سال سبب شد تا اتفاقات مبارکی در کشور رخ دهد و یک وحدت میان مردم و مسؤولان آشکار شود و همچنین ناتوانی‌ها، کمبودها و قابلیت‌ها در عرصه آب و خاک توسط سیل آشکار شود. امیدواریم در این سال خیر و برکات بیشتری نصیب کشور ما بشود.

وی افزود: در سیل اخیر از سوی مقام معظم رهبری دستور داده شد که سپاه، ارتش و نیروهای انتظامی به مردم خدمت رسانی کنند که ما از دستور ایشان در این خصوص تشکر می‌کنیم. از جمله خدمات این بود که بلافاصله در روز بعد از سیل در حوزه انتخابیه در منطقه علی آباد پل ارتباطی ما تخریب شد که یک پل توسط سپاه در کرمانشاه برای ما احداث شد و در کمتر از سه روز این پل به بهره‌برداری رسید و اکنون ارتباط ما برقرار است. من شاهد بودم که سردار عظیمی مستقیماً بر احداث و بهره‌برداری این پل نظارت داشتند.

سلیمانی عنوان کرد: مطابق اصل ۱۵۰ قانون اساسی سپاه یک واحد و یک سازمان انقلابی برخاسته از انقلاب است که مشروعیت خود را از قانون اساسی گرفته و هر گونه توهین و یا عدم رعایت شرایط انقلابی خدمتی و جایگاهی این نهاد ارزشمند در حقیقت توهین به قانون اساسی و توهین به مردم ایران است که این خود نظام حقوقی ایران را مورد هتک قرار می‌دهد. لازم است که این موضوع توسط مسؤولان به عنوان هتک حیثیت از نظام حقوقی و نظام قانون اساسی جهوری اسلامی که در قانون اساسی پذیرفته شده نسبت به سپاه از طریق مراجع قضائی داخلی و بین المللی مورد تعقیب و پیگیری قرار گیرد.

وی ادامه داد: این حجم سیلاب دو مطلب را برای ما روشن و آشکار کرد اول این که مسئولین سند و یا طرح جامع سیلاب از جمله شورای عالی آب و وزارت نیرو یا غفلت کردند یا با عدم توانایی نتوانستد این سند جامع را عملیاتی کنند و در پی اجرایی کردن آن خسارت را تقلیل دهند. لازم است اقداماتی که در سنوات قبل توسط وزارت نیرو و علیه این سند رخ داد مورد تعقیب دستگاه‌های نظارتی قرار گیرد؛ از جمله این اقدامات می‌توان به جلوگیری از احداث سدهای سرشاخه کارون و سرشاخه دز و کرخه در دامنه زاگرس اشاره کرد. در کرمانشاه ۱۰ سد باید اجرای می‌شد که اکنون احداث آنها متوقف شده است. اگر این سدها با قابلیت ذخیره سیلاب احداث می‌شدند این حجم آب وارد استان‌های زیردست شاخه‌های کارون، دز و کرخه نمی‌شد.

وی در پایان با اشاره به سیل کرمانشاه بیان کرد: در کرمانشاه هنگام سیل در اولین اقدام یک ستاد مدیریت بحران متشکل از صدا و سیما، هواشناسی و مدیریت بحران استان تشکیل شد و یک سامانه ایجاد شد که هواشناسی بتواند مرتباً سامانه‌های بارشی را پیش بینی کنند. همچنین آقای جهانگیری استانداران و فرمانداران نهایت تلاش ممکن را داشتند؛ همچنین ما شاهد یک اتحاد میان مردم و مسؤولین امر بودیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۱-۱۹ ۱۳:۰۶

پورسانت سد سازی شیرین است .ولی حتی اگر هزار سد بسازیم .و روزگاری که بارشها بیش از گنجایش سدها باشد.سیلآب رها شده از سدها ویرانگرتر خواهد بود .چون رودها خشک و کم عمق شده اند.و مردم نیز در حریم رودهای خشکیده ساخت وساز میکنند.