• یکشنبه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ / ۲۳:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98011806256
  • خبرنگار : 71417

محدودیت تردد خودروها از کشمیر در آستانه انتخابات پارلمانی هند

محدودیت تردد خودروها از کشمیر در آستانه انتخابات پارلمانی هند

در آستانه برگزاری انتخابات پارلمانی در هند و به دنبال تصمیم دولت دهلی‌نو برای بستن مسیر عبور خودروها از کشمیر تحت کنترل هند به سایر مناطق این کشور، هزاران تن در کشمیر گرفتار شدند.

به گزارش ایسنا، مقامات هندی هفته گذشته اعلام کردند که به منظور تسهیل عبور نیروهای ارتش در روزهای منتهی به انتخابات پارلمانی، از این هفته بزرگراه سرینگر- جامو، دو روز یک‌شنبه و چهارشنبه به روی خودروها بسته خواهد بود.

پلیس هند می‌گوید، خودروهایی که مجوز مخصوص داشته باشند مثل آمبولانس و سایر وسایل نقلیه اورژانس، اجازه عبور دارند.

رهبران سیاسی منتقد دولت هند و همچنین فعالان اجتماعی از این تصمیم دولت انتقاد کردند. به گفته آنها، بستن جاده مردم محلی را دچار زحمت و دردسر خواهد کرد.

این تصمیم پس از آن گرفته شد که در ماه فوریه گذشته در بخشی از همین بزرگراه هنگامی که ستونی متشکل از ۷۰ خودرو نظامی در حال جابجایی ۲۵۰۰ نیروی نظامی بود، یک خودر و با حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ کیلوگرم مواد منفجره به یکی از اتوبوس‌ها کوبید که در اثر این حمله دست‌کم ۴۰ نیروی نظامی هند کشته شدند.

این حمله پرتلفات‌ترین حمله در کشمیر تحت کنترل هند در ۳۰ سال گذشته عنوان شده است.

از حدود یک هفته دیگر (۱۱ آوریل) انتخابات مجلس نمایندگان مردم هند (لوک سبها) در تاریخ‌های مختلف شروع خواهد شد. قرار است آرا در ۲۳ مه شمارش شود.

در انتخابات مجلس نمایندگان مردم هند موسوم به لوک سبها، نامزدها برای ۵۴۳ صندلی رقابت می‌کنند و هر حزبی دست‌کم به ۲۷۲ کرسی احتیاج دارد تا اکثریت مجلس را به دست آورد.

در این دوره حدود ۹۰۰ میلیون تن (۸۶ میلیون تن بیش از انتخابات قبلی در سال ۲۰۱۴) می‌توانند رأی بدهند که باید در یکی از ۹۳۰ هزار مرکز رأی‌گیری، رأی خود را به صندوق بیاندازند.

در تمامی این مراکز ماشین‌های الکترونیکی رأی دادن وجود دارد و کل فرآیند انتخابات زیر نظر کمیسیون انتخابات هند برگزار می‌شود.

بخت اصلی پیروزی در انتخابات نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند است که در سال ۲۰۱۴ برنده انتخابات شد و حالا خودش و حزبش، بهاراتیا جاناتا به دنبال تکرار آن موفقیت هستند. جدی‌ترین رقیب او رائول گاندی، رهبر قوی‌ترین حزب مخالف در مجلس است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha