به گزارش ایسنا، بهروز مرادی بیان کرد: با توجه به پیشبینیهای صورت گرفته در خصوص بارشهای سیلآسا در فروردین ۱۳۹۸، تراز مخزن سد سیمره در اواخر سال گذشته به میزان ۷.۶ متر و به حجم ۲۷۳ میلیون مترمکعب کاهش یافت.
وی اضافه کرد: در روزهای ۴ تا ۷ فروردین ۱۳۹۸ بارشی برابر با ۹۳.۵ میلیمتر در ایستگاه هواشناسی سد سیمره ثبت شد که در روز ۵ فروردین و در زمان بارندگی، دبی پیک ورودی به مخزن سد سیمره به میزان ۸۳۱ مترمکعب بر ثانیه بود.
این مسئول افزود: میزان افزایش تراز مخزن سد سیمره در زمان یاد شده برابر با ۲.۴ متر بود که با توجه به کاهش ترازی که قبلاً انجام شده بود، بهخوبی آورد رودخانه سیمره در سیلاب، کنترل و باعث شد که دبی حدود ۵۴۰ مترمکعبی در مخزن این سد ذخیره و کنترل شود.
وی با بیان اینکه از سوی دیگر تنها حدود ۶۰ میلیون مترمکعب توسط نیروگاه برقآبی سیمره تخلیه شده که معادل دبی ۲۶۲ مترمکعبی است، اظهار کرد: این امر مانع از طغیان رودخانه در پاییندست سد سیمره شده و از بروز خسارت به ساکنان و کشاورزان منطقه جلوگیری کرد.
رئیس هیأت مدیره شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت: در صورت عدم کاهش تراز مخزن سد سیمره در اواخر سال گذشته، علاوه بر تشدید خسارات به حوضه آبریز کرخه، پل ارتباطی گاومیشان به دلیل طغیان رودخانه کشکان به زیر آب میرفت و باعث قطع راه ارتباطی دره شهر به پلدختر میشد.
انتهای پیام
نظرات