• پنجشنبه / ۱۵ فروردین ۱۳۹۸ / ۰۴:۲۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97122614004
  • خبرنگار : 71567

رئیس دانشگاه در گفت‌وگو با ایسنا تشریح کرد

آخرین وضعیت جذب نیروهای حق‌التدریسی فنی و حرفه‌ای

آخرین وضعیت جذب نیروهای حق‌التدریسی فنی و حرفه‌ای

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای به آخرین وضعیت نیروهای حق‌التدریسی دانشگاه اشاره کرد و گفت: تاکنون اسامی ۹۹۴ نفر جهت استعلام به گزینش ارسال شده که از این تعداد اسامی ۷۵۰ نفر تأیید و برای صدور حکم کارگزینی به مراکز اعلام شده است.

دکتر ابراهیم صالحی عمران در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب گزارشی از اقدامات این دانشگاه طی یکسال گذشته اشاره کرد و اظهار کرد: در راستای استقرار نظام یکپارچه آموزش عالی فنی و حرفه‌ای، به منظور تحقق سیاست‌های کلان آموزش‌های مهارتی و تسهیل در فرآیند تصمیم گیری و با اعلام موافقت وزارت علوم برای نخستین بار مجوز تشکیل شورای مستقل برنامه‌ریزی و گسترش آموزش‌های عالی فنی و حرفه‌ای در دانشگاه فنی و حرفه‌ای و شورای گسترش آموزش وزارت علوم، مجوز ایجاد ۳۲۸ رشته محل جدید در مقطع کارشناسی ناپیوسته و ۱۰ رشته جدید در دوره کارشناسی پیوسته به دانشگاه فنی و حرفه‌ای اعطا شد.

وی از ساماندهی فراخوان‌های باقی‌مانده جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای از سال ۹۳ تا ۹۶ خبر داد و گفت: یکی از اقدامات مهم صورت گرفته در سال جاری، احیا مرکز توانمند سازی استادان و مدرسان با هدف توسعه و ارتقای توان علمی استادان و مدرسان در زمینه آموزش، پژوهش و آشنایی با فنون تخصصی آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای بوده است.

صالحی عمران در خصوص اقدامات انجام شده در رابطه با مشمولین بند (ذال) ماده ۶۴ قانون برنامه ششم توسعه (فرآیند جذب و استخدام نیروهای حق التدریسی ماقبل ۱۳۹۰) نیز گفت: پس از ابلاغ قانون مذکور به دانشگاه با توجه به ماده ۱ قانون احکام دائمی کشور، موضوع در هیأت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مطرح و دستورالعمل مربوطه تهیه و توسط کمیته منتخب هیأت امنا به تأیید و تصویب رسید که پس از انجام این امر، مراتب به وزارت علوم اعلام شد و تاکنون اسامی ۹۹۴ نفر جهت استعلام به گزینش ارسال شده که از این تعداد در حال حاضر، اسامی ۷۵۰ نفر تأیید و برای صدور حکم کارگزینی به مراکز اعلام شده است.

وی بیان کرد: تقاضای سایر متقاضیان که مشمول آئین نامه و شرایط جذب نبوده‌اند نیز با همکاری هیأت امنای دانشگاه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان امور اداری و استخدامی در دست بررسی است.

صالحی عمران با عنوان این موضوع که دانشگاه فنی و حرفه‌ای برنامه ریزی منسجم و عزم جدی برای اعتلای فعالیت‌های پژوهشی و توسعه مهارت‌های فنی و حرفه‌ای دارد، به رشد ۴۴۰ درصدی خرید تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی نسبت به سال‌های اخیر اشاره کرد و ادامه داد: در راستای به روز رسانی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای، در فاز اول مبلغ ۲۲۷ میلیارد ریال و در فاز دوم مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال از محل اوراق خزانه و مبلغ ۱۰۰ میلیارد از محل درآمد اختصاصی دانشگاه به این امر اختصاص یافت و اقلام اصلی از تجهیزاتی که بیشترین فراوانی درخواست از مراکز را داشتند به صورت یکجا تهیه و در بین دانشکده‌ها و آموزشکده‌های سراسر کشور توزیع خواهد شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: در راستای اجرای بند ب ماده ۶۵ قانون پنج ساله ششم توسعه، تفاهم نامه‌های همکاری ما بین دانشگاه فنی و حرفه‌ای و ۱۲ استانداری با هزینه‌ای در حدود ۹۰۰ میلیارد ریال و تجهیز و به روز رسانی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها به ویژه در مناطق محروم منعقد شد. ضمن اینکه ۷ مرکز فنی و حرفه‌ای جدید در سطح کشور تأسیس کردیم.

وی به ایجاد ۱۶ مرکز نوآوری، شکوفایی و توسعه کسب و کار با رویکرد کارآفرینی و اخذ مجوز تأسیس ۱۵ مرکز رشد در دانشگاه اشاره کرد و گفت: با توجه به تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها در دانشگاه انتظار می‌رود که با فعالیت و همکاری بیشتر استادان و دانشجویان شاهد ارتقای آموزش‌های مهارتی و کاربردی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای باشیم.

صالحی عمران افزود: برای نخستین بار سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با ۱۴ راهبرد، ۹۴ سیاست و ۳۸۱ برنامه عملیاتی تدوین و در شورای دانشگاه مصوب شد و جهت بهره برداری در اختیار مراکز تابعه قرار گرفت.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در بحث فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به ارتقا خوابگاه‌های دانشجویی با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال در سال جاری و اخذ مجوز دریافت تسهیلات به مبلغ هزار میلیارد ریال جهت اتمام پروژه‌های نیمه تمام خوابگاهی و ارتقا و صنعتی سازی سلف سرویس‌های مراکز با اعتباری بیش از ۹۰۰ میلیارد ریال اشاره کرد و تصریح کرد: خوشبختانه پیرو تفاهم نامه منعقد شده فی مابین دانشگاه فنی و حرفه‌ای و صندوق رفاه دانشجویان مقرر گردید با در نظر داشتن قابلیت‌های بومی هر منطقه ۳۰ کارگاه کار دانشجویی در جوار خوابگاه‌ها راه اندازی شود.

دکتر صالحی عمران با اشاره به برگزاری موفق مسابقات کارکنان دانشگاه در بهمن ماه سال جاری و مسابقات فرهنگی و هنری و ورزشی دانشجویان فنی و حرفه‌ای در تابستان امسال به کسب عناوین نایب قهرمانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در المپیاد ورزشی دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و کسب مقام دوم بخش دانشگاهی شانزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اشاره کرد و افزود: خوشبختانه برنامه ریزی بلند مدت و گسترده‌ای در زمینه ارتقای برنامه‌های فرهنگی، هنری و ورزشی برای دانشجویان و کارکنان ترسیم شده است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به جذب بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کمک از خیرین حامی دانشگاه فنی و حرفه‌ای خاطر نشان کرد: با در نظر گرفتن اینکه اکثر دروس در مراکز عملی آموزش داده می‌شوند لذا تجهیز و روزآمد سازی این فضاها از اهمیت بسیاری برخوردار است که در همین راستا بیش از ۴۵,۷۰۰ میلیون ریال در اجرای پروژه‌های عمرانی خیر ساز از سوی دانشگاه در سال جاری هزینه شده است.

وی در پایان در زمینه بهبود معیشت کارکنان به افزایش ۳۰ درصدی سرانه رفاهی کارکنان، اعطای وام‌های متعدد قرض الحسنه از طریق بانک‌های طرف قرارداد و ساماندهی اضافه کار مراکز اشاره و تصریح کرد: آموزش شغلی مستمر مدیران و کارکنان، ارتقا انگیزش میان کارکنان، ایجاد زمینه‌های مناسب برای ابتکار و خلاقیت کارکنان، برقراری نظام مناسب پرداخت مبتنی بر عملکرد و برقراری نظام تنبیه و تشویق، وجدان کاری و انضباط اجتماعی از برنامه‌های دانشگاه در جهت ارتقا و رضایتمندی نیروی انسانی در دانشگاه خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha