به گزارش ایسنا، علی اکبری در نطق میان دستور امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی خطاب به مسؤولان نظام متذکر شد: در برابر خط قرمزهای موهوم و خودساخته، بداخلاقیها، افراط گراییها، منفعتطلبیها، گرانی، تورم، شرمندگی مردم در برابر زن و فرزندان، تصادفات جادهای، فشار روزافزون بانک ها بر تولیدکنندگان همگرایی کنیم تا مشکلات با صداقت در عمل و عدالت در امور حل شود. بیتردید در افول و برچیدن تبعیض شیرینی عید به مردم رخ می نماید.
وی با تقدیر از اقدام بانک مرکزی در ادغام بانکهای وابسته به دستگاههای نظامی و انتظامی، ابراز امیدواری کرد نسبت به سایر بانکها و موسسات پولی و مالی و اعتباری اقدامِ کارسازی انجام شود.
نماینده مردم شیراز در مجلس با محکوم کردن کشتار وحشیانه نمازگزاران بی دفاع نیوزیلندی، گفت: اوج بد اخلاقی، افراط و نژادپرستی است دل هر انسانی را به درد می آورد و محکوم است. این موج خشونتی است که به دلیل حمایت از تروریسم و داعش به کشورهای حامی آن در حال بازگشت است، ورود سازمان همکاری کشورهای اسلامی به این حادثه تروریستی ضروری است. ماهیت پنهانی که با پایین نگه داشتن قیمت ارز و تعیین قیمت های دستوری به بخش کشاورزی تحمیل می شد در بازار نابسامان معلوم شد که تولیدات بخش کشاورزی سودده است، اما باز گرفتار بخشنامه های خلق الساعه و متضاد دستگاه های مسئول گردید و آسیب دید.
اکبری یادآور شد: متاسفانه حمایت از مصرفکنندگان و مصرفگرایی بیش از حمایت از تولیدکنندگان اولویت پیدا کرد، ارتقای همه جانبه و مسئولانه سطح نظارت خصوصا در مواردی که ارز یارانه ای داده می شود توسط کلیت نظام باید صورت گیرد و تنها کار دولت نیست. از سازمان برنامه و بودجه انتظار می رود در روزهای پایانی سال مطالبات بیمه کشاورزان خسارت دیده را با اولویت پرداخت کند.
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در انتقاد به نظام بانکداری ربوی، گفت: در ابتدای انقلاب بانکداری بدون ربا مصوب شد و انتظار این بود که بعد از چهار دهه بانکداری بدون ربا در جای جای کشور گسترش یابد، متاسفانه این گونه نشد و نظام فوق ربوی حاکم شد و از نظام های سرمایه داری هم پیشی گرفت، در هفته های اخیر مجلس برای حمایت از تولید حاکمیت بانکداری بدون ربا تصویب نمود که بانک ها اجازه نداشته باشند از سود، سود بگیرند که با بهره مرکب فضای کسب و کار را تیره کنند، این مصوبه که بارقه ای از امید در دل یکایک مردمان آسیب دیده از نظام بانکداری موجود ایجاد کرده بود متاسفانه مردود شد و به بانک ها اجازه داده شد که سیستم کج دار و مریز فعلی که به جز آسیب و بازدارندگی هیچ هنری ندارد، کماکان ادامه یابد.
وی افزود: نقدینگی بیش از ۱۷۰۰ میلیارد که باید در مسیر تولید هدایت شود همانند اژدهایی هفت سر ارزش های حاکم بر تولید را بلعیده و نظام مولد را به نظام نامولد و ناکرآمد تبدیل می کند. آنچه لازم است نظام تکلیف خود را با آن روشن کند، ربا و منافع ملی است و توصیه تنها کفایت نمی کند، سلاطین متعددی کشور را جولانگاه خود قرار داده اند، سلطان قیر، سلطان کاغذ، سلطان سکه، سلطان شکر، سلطان ارز و قدرت های پیدا و پنهانی که سوداگری و سودجویی دارند و در فضای کسب و کار کشور اخلال ایجاد می کنند.
نماینده مردم شیراز در مجلس خواستار تعیین تکلیف خودروهای وارداتی قاچاق و برخورد با مسببان آن شد و افزود: انتظار است بنیانگذاران خطاکار و غارتگر به نام موسسات پولی و مالی به مردم معرفی شوند و حقوق مردم را ایفا کنند، انتظار می رفت خودروسازانی که نه به تعهد خود عمل می کنند و نه به کیفیت تولید توجه دارند و با افزایش قیمت های لجام گسیخته جامعه را دچار نگرانی و چالش می کنند مجازات شوند، انتظار این بود که هویت دانه درشت های غارتگران بیت المال و متجاوز به حقوق مردم افشا شود، انتظار این است که با پرهیز از تنش و گفت و گو و تعامل با جامعه بین الملل با رعایت حکمت و مصلحت اولویتها باز تعریف شود، همگرایی در سیاست خارجی که نشانه قدرت جمهوری اسلامی و عدم احساس شکاف در این حوزه و تاکید بر اصل پاسخگویی مشخص است یک اولویت می باشد.
انتهای پیام
نظرات