• یکشنبه / ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97122613604
  • خبرنگار : 80001

وام ۷۵ میلیونی به سازندگان مسکن در شهرهای کوچک

وام ۷۵ میلیونی به سازندگان مسکن در شهرهای کوچک

طبق برنامه تولید ۴۰۰ هزار واحد مسکونی با محوریت ۱۰۰ هزار واحد در شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۵ هزار نفر که در محدوده هدف بنیاد مسکن قرار دارد، به سازندگان ۷۵ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود ۹ درصد پرداخت می‌شود.

به گزارش ایسنا، وزارت راه و شهرسازی تا سال ۱۴۰۰ برنامه تولید و عرضه ۴۰۰ هزار واحد مسکونی را مدنظر قرار داده که از این تعداد ۲۰۰ هزار در شهرهای جدید، ۱۰۰ هزار در بافت‌های ناکارآمد و ۱۰۰ هزار در مناطق هدف بنیاد مسکن قرار دارد که در روزهای اخیر جزئیات آن توسط نمایندگان وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن بررسی شد. در برگیری پنج دهک ۳، ۴، ۵، ۶ و ۷، عرضه متناسب با تقاضا و ارائه تسهیلات ۷۵ میلیون تومانی در ازای هر واحد مسکونی از ویژگی‌های بارز این طرح محسوب می‌شود. این طرح شامل مددجویان کمیته امداد و بهزیستی نیست؛ چرا که تأمین مسکن برای این اقشار از وظایف این دو نهاد حمایتی است.

جواد حق‌شناس معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ویژگی‌های احداث ۱۰۰ هزار واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ را تشریح کرد و گفت: استفاده از تجربیات بنیاد مسکن در اجرای مسکن شهری، استفاده از تجربیات مثبت مسکن مهر به ویژه در بخش خود مالکی، اجرای طرح بر مبنای مشارکت متقاضیان بخشی از ویژگی‌های طرح است.

به گفته حق‌شناس، تأمین مالی مطمئن از طریق انتخاب متقاضیان مؤثر، ایجاد طرح سامانه پشتیبان اجرا با تأمین حواله مصالح و خدمات فنی و هم‌پیوندی کارخانجات تولید مصالح، مراکز فنی، سازندگان حرفه‌ای در قالب بازار تعهدی مصالح بخش دیگری از ویژگی‌های طرح احداث ۱۰۰ هزار واحد مسکونی طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ توسط بنیاد مسکن در شهرهای کوچک است.

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همچنین فرآیند محاسبه سهمیه توزیع استانی را نیز تشریح کرد و گفت: حذف دهک‌های اول و دوم به جهت آنکه متولی این دهک‌های کمیته امداد و بهزیستی هستند یکی از پیشنهادهاست. همچنین، پنج دهک ۳، ۴، ۵، ۶ و ۷ به عنوان گروه هدف مشخص شده است که کلیه اقدامات برای این دهک‌ها انجام خواهد شد.

وی افزود: فاقدان مسکن پنج دهک گروه هدف با توجه به موقعیت جغرافیایی (استانی و شهرستانی) و شاخص نسبت قیمت مسکن به درآمد خانوار، معادل ۳ میلیون ۴۴ هزار و ۵۱۸ خانوار برآورد شده است که در این طرح صاحب خانه خواهند شد.

حق‌شناس گفت: تسهیلات بانکی این طرح تا سقف ۷۵ میلیون تومان در ازای هر واحد مسکونی از طریق بانک‌های عامل معرفی می‌شود و با معرفی و نظارت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به متقاضیان (سازندگان) واجد شرایط به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت فیزیکی پرداخت می‌شود.

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اعلام اینکه ۹ درصد سود تسهیلات اعطایی برعهده متقاضی است، خاطرنشان کرد: در اجرای طرح زمین مناسب با قابلیت دسترسی به خدمات زیربنایی به بهای تمام شده از طریق سازمان‌های مسئول از جمله سازمان ملی زمین و مسکن، شرکت عمران شهرهای جدید، و سایر سازمان‌ها و نهادهایی که دارای زمین مناسب برای این طرح است، تأمین خواهد شد.

حق‌شناس تصریح کرد: چنانچه متقاضیان قادر به تأمین زمین با قابلیت اخذ مجوز از مرجع صدور پروانه ساختمانی باشند در اولویت قرار خواهند گرفت.

وی با بیان این‌که مسئولیت اجرای واحد مسکونی تماماً برعهده متقاضیان (سازندگان) است، تاکید کرد: برای آن دسته از افرادی که امکان مدیریت و انجام عملیات ساختمان را ندارند، یا تمایل به انجام کار توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را دارند با استفاده از منابع این طرح و سهم آورده متقاضی عملیات اجرای واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن انجام خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۳-۱۷ ۰۷:۱۵

این اشتباه است زیرابسیار هستند که حتی زیر دهک اول هستند و به هیچ دهکی حتی نمیرسند چون درامدی ندارند و تنها راه معاش همان 45 هزار تومن هست و اینها چطوری مثل دیگران به هزینه های ماهانه زندگی ضروریان برسند که شامل این دهک ها شوند تا برایشان وام بدین مسکن دار شوند اینان هزینه ماهاینه کم است چون دارمد نیست نه اینکه رفاه دارند کسی که خرج ماهیانه اش زیاد است یعنی درامد زیادی دارد و البته یعنی هزینه های زندگی به شدت زیاد شده است و نیز میتوان گفت کمی مجلل زندگی کردن رواج تر شده و این باعث خرج بسیار میشود نه اینکه این گروه ها فقیرتر باشید. پس اگر گروه های زیر دهک یک یا یک و دو هم درامد داشته باشند میروند کلاس خصوصی و روزش و تفریح و خوراک مناسب و تیمرانات موسیقی و سینما و خیلی چیزهای دیگر تا به این هزینه های بالا برسند و واجد شرایط شوند. من خودم متخصص شهرسازی و مسکن هستم اما 32 سالم شده نه شغل دارم نه خانه نه مسکن نه هیچی درامدی که البته خیلی ها زیردستان من از ما بهتر شدن والان شغل و کار دارند و هزنیه بیشتری نیز صرف در نتیجه به چشم می ایند ونیز شدن مدیرو کارشناس و متخصص و سخنرانان و طراحان و پروژه گستران که این ناشی از نبود دید علمی و عملی و درواقع نوعی رانت خواری ورابطه گرایی و رابطه ای شدن شغل و کار و درامد ها بدون توجه به تخصص که همین میشود. ایا شما در سن من بودین شغل و مقام و درامد وزن و زندگی نداشتین؟ انصافا ایا من که الان حتی زیر دهک اول هم هستم کل خانواده ماهیانه نمیتوانیم 300خرج کنیم شش نفریم پس ما دهک چندیم یعنی ما لازم نداریم حمایت و کمک و وام و ما حتی مسکن هم نداریم شما فقط چشمتان شهری ها و نیز بدمسکنان و فرسودگی و حاشیه نشینان را میبنید بلکه خیلی ها هستند آوراه های شهری هستند خانواده ها در روستاشان است و اینان امدن برای تامین مالی کار میکنند خیلی ها در همان روستا نیز حتی خونه ندارن که بشود زیرش خوابید......

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۲۱ ۱۴:۲۵

سلام و خسته نباشید این طرح کی اجرایی میشه؟

avatar
۱۳۹۸-۱۰-۱۰ ۱۶:۰۶

سلام برای گرفتن وام بنیادمسکن باید به کجامراجعه کنم؟