به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، افزایش بازدهی اوراق قرضه وزارت خزانهداری آمریکا در کنار عقب نشینی یورو، دو نیروی محرکه مهمی بودند در معاملات امروز، دلار را رو به بالا حرکت دادند. در شرایطی که بانک مرکزی اروپا به دلیل مساله برگزیت و کاهش رشد اقتصادی کشورهای مهم منطقه یورو، فضای مانور چندانی برای سیاستگذاری ندارد، دلار از شرایط بهتر اقتصادی در آمریکا نهایت بهره را برده است.
در معاملات ارزی روز سه شنبه، شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را میسنجد با ۰.۰۵ درصد افزایش و رسیدن به سطح ۹۶.۷۲۶ واحدی در بالاترین سطح خود از اواسط ماه فوریه قرار گرفت. به نظر با توجه به چشمانداز با ثبات تر اقتصاد آمریکا در مقایسه با منطقه یورو، تقاضا برای دلار کماکان بالا خواهد بود.
در شرایطی که یورو در مبادلات امروز با ۰.۱ درصد کاهش به ۱.۳۲۶ دلار رسید، شین کادوتا، استراتژیست ارزی بانک "بارکلی" معتقد است: به نظر نمیرسد قرار باشد در نشست آتی بانک مرکزی اروپا شاهد سورپرایز بزرگی باشیم.
دلار در برابر ین ژاپن نیز نیرومند ظاهر شد و با رشد ۰.۱۵ درصدی خود را به ۱۱۱.۹۲ ین رساند تا تنها اندکی با شکستن کانال ۱۱۲ ین فاصله داشته باشد. دلار استرالیا نیز امروز در برابر همتای آمریکاییاش ۰.۲ درصد عقب نشست تا ارزش هر ۱ واحد از آن به ۰.۷۰۷۷ دلار آمریکا برسد.
در برابر سایر ارزها، هر پوند به ازای ۱.۳۱۵۸ دلار مبادله شد و فرانک سوئیس تا سطح ۱.۰۰۰۳ دلار عقب نشست. هم چنین هر دلار به ازای ۷۰.۸۲۳۸ روپیه هند، ۱.۳۳۲۷ دلار کانادا، ۱.۳۵۴۹ دلار سنگاپور، ۴.۰۷۷۶ رینگت مالزی و ۶.۷۰۲۸ یوان چین مبادله شد.
انتهای پیام
نظرات