به گزارش ایسنا، شمسالله شریعتنژاد در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور، گفت: فراموش نکردهایم که رمز کلیدی جمهوری اسلامی ایران و توفیق ملت ایران در دفاع مقدس وحدت کلمه بوده است و این برندهترین اسلحه انقلاب اسلامی است. تلاش در جهت بیاعتماد کردن مسئولین آن هم با استفاده از افراد دوستدار انقلاب که متاسفانه تریبون در اختیار دارند کمک به اهداف دشمن است. ضعف در شفافیت برخی مسئولین و افکار ناصواب آنها بهانهدادن به کسانی است که در تلاش برای تخریب گروه مخالف هستند.
این عضو کمیسیون کشاورزی با اشاره به عدم توجه به علم و عالم در تصمیمات اساسی کشور تاکید کرد: این عدم توجه در حوزههای فرهنگی و اقتصادی دیده میشود. این مساله از جمله مواردی است که وحدت و عدم شکاف و بیاعتمادی مردم را فراهم میسازد. نمونه آن را در نوع بهرهبرداری از سرزمین دیدهایم. قطعا عدم توجه به استعدادهای طبیعی هر کشور شکر نعمت نکردن و عزم مخالفت با اقتصاد مقاومتی تلقی میشود.
نماینده مردم تنکابن با اشاره به موضوع انتقال آب به دریای خزر، گفت: در این موضوع تلاش در جهت تامین اراده و تمایل مقامات سیاسی بر منابع طبیعی کشور را به وضوح شاهد هستیم. یعنی چنانچه قدرت یا قدرتهای سیاسی اراده کنند که امری تحقق یابد علیرغم همه مخالفتهای مراجع علمی آن اقدام عملیاتی میشود. اموری از این دست که مصادیق آن در کشور کم نیست بهانهای برای بدگمانی، بیاعتمادی و شکاف میان مردم را فراهم میسازد. ناکارآمدی در مدیریت، مهار قیمتها و عدم همپوشانی قوای مختلفی همچون قاچاق، نظام بینظم بانکی، رشد مدرکگرایی و تعطیلی حفاظت و مدیریت منابع پایهای از جمله مواردی است که حاصل آن رشد آسیبهای اجتماعی است.
وی مهمترین آسیب اجتماعی را شکستن وحدت ملی و تداعی ناکارآمدی مدیران کشور دانست و گفت: برای مستعدترین منطقه کشور که مملو از منابع ملی است کمترین میزان سرمایه گذاری در طول سالهای انقلاب شده است. ترویج، تخریب و اراضی حاصلخیز شمال کشور به عنوان کفران نعمت است و ما حاضر نیستیم کمترین هزینه ملی برای بهرهگیری از این منابع داشته باشیم، اما شاهد اصرار رییس جمهور برای انتقال آب به استان خود هستیم. به این رفتار چه پاسخی خواهد داد. به کسانی که بیکار هستند و کسانی که با حداقل هزینه گرانیهای سرسامآور را تحمل میکنند چه باید گفت. باید باور داشت که تامین منافع ملی کشور و جلوگیری از هدررفت ثروت ملی جز با راهکارهای کمکی در امر توسعه اقتصادی و جلوگیری از فساد در همه ابعاد محقق نمیشود.
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه نگاه مدیران نگاه علمی نیست، گفت: دوستان در سنوات گذشته شاهد این رویه از فعالیتها بودهاند. بسیاری از پروژههای اقتصادی نیمهتمام گذاشته میشد یا ارزیابی محیط زیستی نداشت و یا مطالعهای در مورد آن صورت نگرفته و به نحوی رها شده بود. هیچ کس در این کشور نیامد از کسانی که این پروژهها را نیمهتمام گذاشته سوال کردند شما به چه مجوزی این کار را کردید. ما امروز در همین مسیر قدم بر میداریم. پنج میلیارد هزینه برای اینکه فکر کنیم مثلا آیا میشود نردبانی ساخت که به کره ماه رسید؟ این ایدهها نشان میدهد که ما نگاه به علم، عالم و روش علمی در کشور نداریم.
انتهای پیام
نظرات