• جمعه / ۳ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 97120301157
  • خبرنگار : 71263

مذاکرات آمریکا با کره جنوبی درباره نفت ایران

مذاکرات آمریکا با کره جنوبی درباره نفت ایران

یک مقام بلندپایه آمریکایی هفته جاری درباره واردات نفت ایران با مقامات کره جنوبی گفت‌وگو کرد و از سئول خواست منابع واردات نفت خود را متنوع کند.

به گزارش ایسنا، فرانسیس فانون یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا هفته جاری به یک سفر آسیایی رفت و در فاصله ۱۹ تا ۲۶ فوریه، از سئول و توکیو دیدار کرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد فانون با مقامات دولتی و نمایندگان بخش خصوصی برای گفت‌و گو درباره امنیت انرژی و همکاری منطقه‌ای در مسائل انرژی دیدار کرده است و این مقام همچنین بر اهمیت متنوع سازی انرژی در منطقه تاکید کرده است.

کره جنوبی و ژاپن در میان هشت مشتری نفت ایران هستند که از آمریکا برای ادامه واردات نفت ایران تا ماه مه سال ۲۰۱۹ معافیت گرفته‌ اند.

وزارت امور خارجه کره جنوبی اعلام کرد یون کانگ هیون، معاون امور اقتصادی وزارت امور خارجه روز چهارشنبه با فانون دیدار و درباره راه‌های افزایش همکاری در بخش انرژی گفت‌و گو کرد.

منابع آگاه به پلاتس گفتند: یون و فانون درباره مسئله نفت ایران و تلاش‌های کره جنوبی برای متنوع کردن منابع واردات نفت گفت‌و گو کرده‌اند.

به گفته تاکایوکی ناگامی، اقتصاددان ارشد شرکت ملی نفت، گاز و فلزات ژاپن اظهار کرد: به نظر می‌رسد هدف از دیدار فانون، درخواست آمریکا برای متنوع سازی تأمین انرژی و تقویت امنیت انرژی باشد که شامل افزایش واردات نفت آمریکا از سوی ژاپن و کره جنوبی و واردات کمتر نفت از ایران خواهد بود.

کره جنوبی واردات نفت ایران را در ژانویه پس از چهار ماه وقفه از سر گرفت، اما آمار گمرکی نشان داد واردات این کشور ۷۶ درصد نسبت به ژانویه سال ۲۰۱۸ کاهش داشت. این کشور که پنجمین واردکننده بزرگ نفت در جهان است در نوامبر از آمریکا یک معافیت شش ماهه برای ادامه واردات از ایران دریافت کرد، اما به دلیل مسائل پرداخت و بیمه، نتوانست فوراً وارداتش را از سر بگیرد.

آمار گمرکی کره جنوبی نشان داد: این کشور که یکی از بزرگترین مشتریان آسیایی نفت ایران است، ۲۲۷ هزار و ۹۴۱ تن یا معادل ۵۳ هزار و ۶۷۶ بشکه در روز نفت ایران را در ژانویه وارد کرد که در مقایسه با ۹۵۰ هزار و ۱۳ تن در ژانویه سال ۲۰۱۸، به میزان ۷۶ درصد کاهش داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha