• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97112915043
  • خبرنگار : 71477

استرالیا یک "دولت خارجی" را به حمله سایبری به قانونگذارانش متهم کرد

استرالیا یک "دولت خارجی" را به حمله سایبری به قانونگذارانش متهم کرد

نخست وزیر استرالیا امروز دوشنبه بدون نام بردن از فرد یا دولت خاصی اعلام کرد حمله سایبری صورت گرفته علیه قانونگذاران استرالیایی که در جریان آن به شبکه‌های احزاب سیاسی مهم نفوذ شده، احتمالاً توسط یک دولت خارجی صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا، پس از آنکه آژانس اطلاعات سایبری استرالیا حمله‌ای را به شبکه کامپیوتری پارلمان این کشور شناسایی کرد، به قانونگذاران گفته شد تا فوراً رمز عبورهای خود را تغییر دهند و این در حالی است رهبران استرالیایی برای انتخاباتی در ماه مه آماده می‌شوند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا ضمن منتشر کردن ارزیابی اولیه صورت گرفته توسط بازرسان گفت: این هکرها به شبکه‌های احزاب سیاسی مهم استرالیا نفوذ کردند.

وی به پارلمان گفت: کارشناسان سایبری ما معتقد هستند یک عامل دولتی پیچیده مسئول این اقدام مخرب است.

وی افزود: ما همچنین مطلع شدیم که این حمله سایبری شبکه‌های برخی احزاب سیاسی از جمله احزاب لیبرال، کارگر و ناسیونال را تحت تأثیر قرار داده است.

ماریسون افشا نکرد که چه اطلاعاتی به دست آمده اما تاکید کرد که هیچ سند و مدرکی دال بر مداخله در انتخابات وجود ندارد.

آلیستر مک‌گیبون، رئیس مرکز امنیت سایبری استرالیا که یک نهاد دولتی است و مسئول امنیت آنلاین محسوب می‌شود، گفت: سرمایه گذاران همچنان در حال تضمین شبکه‌های محلی هستند.

وی به خبرنگاران در کانبرا گفت: نهادهای سیاسی ما اهداف بسیار ارزشمندی محسوب می‌شوند. ما به همکاری با دوستان و همتایان خود در داخل و خارج از کشور ادامه خواهیم داد تا مشخص کنیم چه کسی پشت این حمله بود و نیت اصلی‌اش چه بوده است.

این در حالی است که تحلیل گرایان اعلام کردند: چین و روسیه احتمالاً مسئولان این حمله سایبری هستند.

فرگوس هانسون، رئیس مرکز بین‌المللی سیاست سایبری در اندیشکده سیاست استراتژیک استرالیا گفت: وقتی به انگیزه فکر می‌کنیم باید بگویم که چین مظنون اصلی است در حالی که نمی‌توان روسیه را نیز نادیده گرفت.

روابط میان چین و استرالیا از سال ۲۰۱۷ میلادی پس از آنکه کانبرا پکن را به مداخله در امور داخلی‌اش متهم کرد، خدشه دار شده است. از آن زمان تاکنون هر دو کشور تلاش کردند تا روابط‌شان با یکدیگر بهبود بخشند اما استرالیا همچنان از چین و اقداماتی که ممکن است انجام دهد نگران است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha