• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۲:۴۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97112814887
  • خبرنگار : 30057

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

دعوت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوران برای رفع ۹۱۳ نیازمندی‌ فناورانه دستگاه‌ها

دعوت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوران برای رفع ۹۱۳ نیازمندی‌ فناورانه دستگاه‌ها

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ابلاغ ۹۱۳ نیاز فناورانه شرکت‌ها و دستگاه‌ها خبر داد و گفت: این نیازهای فناورانه در طول نمایشگاه "تستا" اعلام شده بود که با جمع‌آوری‌ آنها به دانشگاه‌ها و شرکت‌ها ابلاغ شده است.

دکتر مسعود برومند در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری نمایشگاه "تقاضای ساخت و تولید ایرانی" (تستا) که در دی‌ماه سال جاری برگزار شد، افزود: این نمایشگاه از ۳ تا ۶ دی ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور ۷۰ سازمان و شرکت برگزار شد تا در طی آن بتوانند با ارائه نیازمندی‌های فناورانه خود از ظرفیت شرکت‌ها و مؤسسات علمی کشور در حوزه تولید مواد، قطعات، تجهیزات و سیستم‌ها در راستای رفع نیازمندی‌های فناورانه خود بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه شرکت‌ها و سازمان‌ها نیازهای فناورانه خود را ارائه کردند، خاطر نشان کرد: تقاضاهای فناوری ارائه شده در دبیرخانه نمایشگاه تستا جمع‌آوری شد.

برومند با بیان اینکه این نیازمندی‌های فناورانه در دبیرخانه شورای علوم، تحقیقات و فناوری تجمیع شدند، اظهار کرد: به منظور رفع این نیازهای فناورانه، ۹۰۰ نیازمندی ارائه شده در نمایشگاه تستا به دانشگاه‌ها ابلاغ شد و بر اساس گزارش‌های ارائه شده از این تعداد حدود ۴ تا ۵ مورد منجر به عقد قرارداد شده است.

دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) با بیان اینکه نمایشگاه تستا با همکاری دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست‌جمهوری برگزار شد، یادآور شد: شورای عتف در روند اجرای پروژه‌های مشترک میان دستگاه‌ها، شرکت‌ها و دانشگاه‌ها نقش ایجاد ارتباط میان طرفین را دارد.

برومند با بیان اینکه این نیازمندی‌ها منتشر شده است، خاطر نشان کرد: از تمامی فناوران کشور، اعم از دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و تحقیقاتی، شرکت‌های خصوصی و دولتی و شرکت‌های دانش‌بنیان که توانایی رفع نیازهای ارائه شده را دارند، دعوت می‌شود تا با تماس با شماره ۸۸۶۷۵۶۵۰ داخلی ۱۱۷ و ۱۱۸، ۰۹۹۰۶۸۱۱۷۲۰ آمادگی خود جهت رفع نیاز را به دبیرخانه نمایشگاه تستا اعلام کنند تا اقدامات لازم در جهت برقراری ارتباط بین آنها و متقاضی فناوری انجام گیرد.

به گفته وی، تقسیم‌بندی نیازهای فناورانه ارائه‌شده در نمایشگاه از لحاظ حوزه صنعت به این شرح است:

ردیف حوزه صنعت تعداد نیازهای دریافت‌شده
۱ برق و انرژی ۲۸
۲ دفاعی ۷۰
۳ تجهیزات پزشکی ۵۸
۴ خودرو ۲
۵ ساختمان ۴
۶ سایر صنایع ۱۲۰
۷ شیمیایی ۵۶
۸ غذایی و آشامیدنی ۴۳
۹ فناوری اطلاعات ۵۶
۱۰ کشاورزی ۴
۱۱ معدنی و فلزی ۹۲
۱۲ نفت، گاز و پتروشیمی ۳۸۰
مجموع ۹۱۳

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۱-۲۹ ۱۲:۱۵

جالب است که صنعت خودرو فقط دو نیاز فنآورانه را اعلام کرده است!