• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 97112814422
  • منبع : نمایندگی مرکزی

در گفتگو با مدیرعامل برق منطقه ای باختر عنوان شد:

چرا سرمایه گذاری "برقی" در ایران جذاب است؟

چرا سرمایه گذاری "برقی" در ایران جذاب است؟

ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر گفت: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر سیاست وزارت نیرو و استان مرکزی است.

فرهاد شبیهی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه حساس‌ترین برق منطقه‌ای کشور و بیشترین خطوط انتقال برق در حوزه برق منطقه‌ای باختر است، افزود: سیاست وزارت نیرو به سمت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر است و با توجه به آلودگی‌های زیست‌محیطی در استان مرکزی، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و نیروگاه‌های بادی و خورشیدی به میزان بیشتری مورد توجه است.

وی با اشاره به ظرفیت بالای استان مرکزی در توسعه استفاده از این نوع انرژی‌ها گفت: در حال حاضر مطالعات راه‌اندازی نیروگاه ۵۰ تا ۱۵۰ مگاواتی بادی در شهرستان آشتیان با ظرفیت ۵۰ تا ۱۵۰ مگاوات در حال انجام است و با توجه به واگذاری زمین به این پروژه به زودی سرمایه‌گذاری انجام خواهد گرفت.

شبیهی با بیان اینکه ایران به دلیل مزایایی که در حوزه تولید برق دارد سرمایه‌گذاران بین‌المللی را به خود جذب می‌کند، تصریح کرد: خرید تضمینی برق با نرخ بسیار مناسب یکی از جاذبه‌های حوزه تولید برق کشور است به طوری که هر کیلووات برق با قیمت ۴۹۰ تا ۵۰۰ تومان به صورت تضمینی و ۲۰ ساله از سرمایه‌گذاران خریداری می‌شود در حالی که نرخ فروش برق در کشور به صورت متوسط ۵۰ تا ۶۰ تومان است و این خرید ۱۰ برابری جاذبه‌ای برای سرمایه‌گذاری در حوزه برق و انرژی‌های تجدیدپذیر در ایران قلمداد می‌شود.

وی تاکید کرد: با هماهنگی سازمان‌ها و دستگاه‌های استان‌های همدان، مرکزی و لرستان، شرایط به نحوی ترتیب داده شده است که واگذاری زمین و اخذ تسهیلات بانکی برای سرمایه‌گذاران انجام گیرد و اگر تجهیزات مورد نیاز نیروگاه‌ها تا ۳۰ درصد از تجهیزات داخل باشد، برابر با این ۳۰ درصد، نرخ خرید برق نیز افزایش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر با اشاره به پروژه‌های افتتاح شده اظهار کرد: برق منطقه‌ای باختر در حوزه استان‌های لرستان، مرکزی و همدان با وسعت ۷۷ هزار کیلومتر مربع فعال است و در دهه فجر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، ۹ پروژه شاخص در این حوزه به بهره‌برداری رسید که شامل ۵ پروژه در حوزه پست‌های انتقال و فوق توزیع در سه استان مذکور (۴ پست فوق توزیع و یک پست انتقال در لجور خنداب) و چهار پروژه خطوط برق جمعاً به طول ۱۰۰ کیلومتر خط بود و در کل برای پروژه‌های افتتاح شده ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه صرف شده است.

شبیهی اضافه کرد: در حوزه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پروژه‌های متعددی در استان مرکزی در دستور کار قرار دارد که هنوز به مرحله بهره‌برداری نرسیده است، اما پروژه‌های حدود ۲۰ تا ۳۰ مگاوات برق برای ماه‌های آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha