• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97112713654
  • خبرنگار : 71600

اولین ارز دیجیتالی معتبر آمریکایی رونمایی شد

اولین ارز دیجیتالی معتبر آمریکایی رونمایی شد

بزرگ‌ترین بانک آمریکایی از ارز دیجیتالی خود رونمایی کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از بی بی سی، این ارز مجازی که با نام " جی پی ام کوین" شناخته می‌شود، نخستین ارز مجازی معتبری در آمریکا است که توسط یک بانک پشتیبانی می‌شود. این ارز که مبتنی بر فناوری بلاک چین است، به طور موفقیت آمیزی توانسته است انتقال وجه از حساب بانکی به حساب مشتری را انجام دهد.

علی رغم آن‌که جیمی دیمون، مدیرعامل بانک جی پی مورگان یکی از منتقدان علنی بیت کوین در سال‌های اخیر بوده است، اما در کنفرانس خبری خود به مناسبت رونمایی از این ارز گفت وی همواره به ظرفیت عظیم فناوری بلاک چین اعتقاد داشته است.

عمر فاروق، مدیر بخش خدمات مالی دیجیتال و بلاک چین بانک جی پی مورگان نیز گفت: تا زمانی که ارزهای مجازی قابل کنترل و قانون گذاری باشند، از آنها حمایت می‌کنیم.

ارزهای مجازی می‌توانند در دنیای واقعی برای بسیاری از امور نظیر رزرو هتل، پرداخت هزینه غذا و حتی اجاره خانه مورد استفاده قرار گیرند اما ناشناس‌ماندن استفاده کنندگان، یکی از بزرگ‌ترین ضعف‌های این ارز است. به دلیل همین ناشناس ماندن نیز این ارزها از محبوبیت بالایی در بین تبهکاران و مجرمان مالی برخوردار هستند.

به گفته بانک جی پی مورگان، فعلاً امکان استفاده از این ارز جدید برای مشتریان وجود ندارد و قرار است از این فناوری در انتقال وجه درون شبکه‌ای این بانک استفاده شود.

با این حال برخی کارشناسان معتقدند جی پی مورگان نیازی به ایجاد ارز مجازی مخصوص خود نداشته است. دیوید جرارد، نویسنده کتاب "بیت کوین، بلاک چین، اترتیوم و قراردادهای هوشمندانه" گفت: جی پی مورگان اصلاً نیازی به ارزهای دیجیتالی نداشت چرا که می‌تواند امور خود را به مانند آن‌چه قبلاً نیز انجام می‌شد از طریق پایگاه داده خود انجام دهد.

بانک جی پی مورگان در پاسخ به منتقدان گفته است استفاده از فناوری بلاک چین موجب افزایش سرعت نقل و انتقالات مالی خواهد شد و ریسک اشتباهات در حساب مشتریان را به حداقل خواهد رساند، ضمن آن که هزینه‌های عملیات بانکی نیز کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha