سیده فاطمه حسینی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تجربه نشان میدهد برای پاسخگویی مناسب به مشکلات، مطالبات و اولویتهای حوزه زنان و خانواده وجود کمیسیون دائمی برای این حوزه ضروری است.
طراح طرح تشکیل کمیسیون زنان و خانواده مجلس با بیان اینکه این کمیسیون در قالب کمیسیون خاص طراحی شده است، به مزایای آن اشاره کرد و گفت: ازجمله مزایای این طرح آن است که کمیسیون زنان و خانواده به عنوان یک کمیسیون خاص تشکیل میشود زیرا همانند کمیسیونهای تخصصی نمایندگان را از عضویت در سایر کمیسیونها منع نمیکند و بر این اساس مانعی وجود ندارد که نمایندگان علاوه بر عضویت در کمیسیونهای تخصصی، به عضویت این کمیسیون نیز درآیند.
حسینی در ادامه یکی دیگر از مزایای ساختاری این کمیسیون را برشمرد و گفت: یکی دیگر از مزایای تشکیل کمیسیون در حوزه زنان و خانواده، آن است که مدت زمان کارکرد آن، همانند کمیسیونهای ویژه، موقتی و کوتاه مدت نیست بلکه به طور دائم در همه مجالس این کمیسیون بر اساس آئین نامه داخلی مجلس وجود خواهد داشت.
نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه از هر کمیسیون تخصصی، یک نماینده به کمیسیون زنان و خانواده میپیوندد، افزود: همچنین اعضای اصلی این کمیسیون ۷ نفر از نمایندگان مجلس خواهند بود که صحن علنی باید به عضویت آنان در کمیسیون زنان و خانواده رأی دهد.
این عضو فراکسیون زنان تاکید کرد که این طرح امروز برای جمع آوری امضا، در سامانه مجلس قرار میگیرد تا به هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تقدیم شود.
انتهای پیام
نظرات