قاسم طاهری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: پس از کش و قوسهای زیادی که از سال گذشته در مورد بیمارستان امام خمینی (ره) کرج وجود داشت بالاخره این بیمارستان به بخش خصوصی واگذار شد. تاکنون ۷۰ درصد از مراحل واگذاری این بیمارستان به سرمایهگذار جدید طی شده و ۳۰ درصد باقی مانده که آن هم در حال جلو رفتن است.
وی خاطرنشان کرد: این بیمارستان ۲۱۷ میلیارد تومان قیمتگذاری شده بود که سرمایهگذار جدید با قیمت پیشنهادی ۲۲۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آن را خریداری کرد.
طاهری در خصوص وضعیت حقوق عقبافتاده پرسنل بیمارستان هم اعلام کرد: غیر از چهار پایه حقوقی که مدتی پیش پرداخت شد، دریافتی دیگری نداشتهایم اما استانداری قول داده این هفته هم بخشی از حقوق عقبافتاده را پرداخت کند، ما هم کارگروهی برای پیگیری این موضوع تشکیل دادهایم و چون به شب عید نزدیک میشویم باید زودتر این پرداخت به نتیجه برسد.
نایب رئیس شورای اسلامی کار بیمارستان امام خمینی (ره) کرج در مورد احتمال خروج تجهیزات با توجه به بدهی بیمارستان هم اعلام کرد: شرکتی که تجهیزات بیمارستان را تأمین کرده بود به دلیل پرداخت نشدن هزینه باز هم برای پس گرفتن تجهیزات مراجعه کرد اما با وساطت دادستان، از این شرکت مهلت گرفته شد تا از پول فروش بیمارستان بدهی تجهیزات پرداخت شود.
پیش از این و در اول بهمن ماه دکتر عباس معینی، رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) کرج از فروش این بیمارستان خبر داده بود و به ایسنا گفته بود: بیمارستان امام خمینی (ره) کرج فروخته شده است.
به گزارش ایسنا، ۳۰ مهرماه هم خبر فروش این بیمارستان به مبلغ ۲۱۷ میلیارد تومان اعلام اما موضوع نهایی نشد.
بیمارستان امام خمینی (ره) کرج از سال گذشته با مشکلات زیادی مواجه و به حالت نیمهتعطیل درآمده است و گفته شده بدهی این بیمارستان به ۱۲۰ میلیارد تومان میرسد که بخشی از آن مربوط به معوقات حقوق پرسنل است. این بیمارستان در حال حاضر دارای به روزترین تجهیزات در بخش قلب و آنژیوگرافی است.
کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج مدتهاست در اعتراض به حدود یکسال حقوق معوقه خود دست به تجمع میزنند. سیامین تجمع کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج یکشنبه ۱۱ آذرماه انجام شد. حدود ۳۰۰ نفر از کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج در این تجمع که همچون تجمعات قبلی در اعتراض به حدود یکسال حقوق معوقه انجام شد خواستار توجه مسئولین به مشکلاتشان و اقدام عملی به جای وعدههای بیثمر بودند.
کارکنان این بیمارستان با اعلام اینکه تجمعاتشان کاملاً صنفی است و در آن مخالفتی با نظام وجود ندارد تنها خواسته خود را احیای بیمارستان و دریافت دستمزد معوقه خود عنوان کردند. تجمع کنندگان نسبت به نحوه برخورد سازمان همیاری شهرداریهای البرز به عنوان متولی بیمارستان امام خمینی (ره) کرج هم گلایه و از وعدههای بیثمر این سازمان برای بهبود وضعیت انتقاد کردند.
پیش از این معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به اینکه بیمارستان امام خمینی (ره) زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی نیست، چند مالکیتی را از عوامل ایجاد مشکل برای این بیمارستان عنوان و اعلام کرده بود تا زمانی که مالکیت این مجموعه درمانی تکه تکه باشد امیدی به بهبود وضعیت فعلی نیست.
سیامک جبارنیا گفته بود که دانشگاه علوم پزشکی پنج سال پیش قصد داشت تولیت این بیمارستان را بپذیرد اما با مخالفت مسئولان وقت بیمارستان مواجه شد.
وی معتقد است اگر مسئولان بیمارستان امام خمینی چند سال پیش با این پیشنهاد موافقت کرده بودند حالا مشکل بیمارستان حل شده و حتی به بازدهی مالی هم رسیده بود.
وی اضافه کرده بود که چندی پیش به مسئولان این بیمارستان پیشنهاد دادیم که به خاطر بیماران کلیوی و دیالیزی استان اجازه دهند دانشگاه علوم پزشکی خودش نیرو و تجهیزات خدماترسانی به بیماران دیالیزی را در این بیمارستان مستقر کند تا بیماران کلیوی استان به مشکل برنخورند ولی با این پیشنهاد هم موافقت نشد.
این مسئول دانشگاه علوم پزشکی البرز تصریح کرده بود: این که امروز برخی میخواهند مشکلات امروز این بیمارستان را به گردن دانشگاه علوم پزشکی بیندازند اصلاً قابل قبول نیست چون ما بارها هم کتباً و هم شفاهاً اعلام کردهایم که برای حل مشکل این بیمارستان پیش قدم هستیم.
انتهای پیام
نظرات