• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97111508037
  • خبرنگار : 71560

مخالف وزیر پیشنهادی بهداشت

مقصودی: برنامه‌های وزیر پیشنهادی بهداشت بومی‌سازی و محلی نیست

مقصودی: برنامه‌های وزیر پیشنهادی بهداشت بومی‌سازی و محلی نیست

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که همه نمایندگان و مردم و کسانی که با دکتر نمکی کار کرده‌اند از ایشان با پاک دستی، تخصص و غیر سیاسی بودن یاد می‌کنند، گفت: توجه ویژه‌ وزیر پیشنهادی به برنامه‌های قابل اجرا جای تحسین دارد، اما برنامه‌های دکتر نمکی بومی سازی نیست. در حالی که برنامه‌ها باید ایالتی و بومی سازی باشد.

به‌ گزارش ‌ایسنا، حسین مقصودی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با سعید نمکی، وزیر پیشنهادی برای تصدی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار کرد: اقتدار نظام، سلامت آموزش، چرخش نخبگان، فناوری و سد سازی همه نتیجه‌ عملکرد نظام و از دستاوردهای نظام است و در دولت‌های مختلف دستاوردهای خوبی داشته ایم. در دولت "تدبیر و امید" نیز ضمن انتقادات جدی به بی عدالتی در راهسازی و ریل، آموزش و پرورش و حقوق کارگران آسیب‌های اجتماعی داریم، ظلم است که اگر از خوبی‌های این دولت نیز سخن نگوییم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در دولت اول "تدبیر و امید " کنترل تورم و بحث سلامت زبانزد عام و خاص بود، اما مدیران این افتخارات کجا رفتند. از سلامت گفتیم و شعار دادیم و به آن افتخار کردیم، اما دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی به کجا رفت و چرا و چگونه رفت؟. در وزارت کار و رفاه تنها سازمانی که در این دولت پاسخگو بود سازمان بهزیستی بود. دکتر محسنی بندپی به کجا رفت و چرا رفت؟. آقای رئیس جمهور فرمودند حیف که دکتر قاضی زاده رفت. این سوال نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مردم نیز هست که ای کاش آقای روحانی در صحبت‌های خود به آن پاسخ می‌دادند.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، تصریح کرد: این سوالات را باید دکتر روحانی و دکتر نوبخت پاسخگو باشند. حیف است در این روزها و دهه فجر از دکتر قاضی زاده هاشمی در وزارت بهداشت و محسنی بندپی در سازمان بهزیستی و دکتر طیب‌نیا در دوره اول یادی نکنیم. ان‌شاء‌الله با حضور دکتر نمکی دولت اعتدال به سمت خوش نمکی حرکت کند و نه شیرین شیرین و نه شور شور باشد.

وی افزود: همه نمایندگان، مردم و همه کسانی که دکتر نمکی را می‌شناسند به پاک دستی، خوشنامی و تخصص و غیر سیاسی بودن از دکتر نمکی یاد می‌کنند، اما چه تضمینی وجود دارد که آقای رئیس جمهور و دکتر نوبخت در رأس دولت این نیرو و سرمایه نظام را نسوزانند.

مقصودی در ادامه اظهاراتش، گفت‌: بنده برنامه دکتر نمکی را به خوبی مطالعه کرده‌ام و قطعاً نمایندگان و حتی بنده با رأی بالایی به ایشان رأی خواهیم داد، اما آقای رئیس جمهور! چگونه می‌خواهید از برنامه‌های دکتر نمکی حمایت کنید؟ توجه ویژه‌ ایشان به برنامه‌های قابل اجرا جای تحسین دارد، اما برنامه‌های دکتر نمکی بومی سازی نیست. برنامه‌ها باید ایالتی و بومی شود. در برنامه‌های دکتر نمکی به درمان توجه خاص شده است، اما به بهداشت، درمان و آموزش به صورت بومی گرایی توجه نشده است. از سوی دیگر به بهداشت روستاها توجه نشده است.

وی در ادامه صحبت‌های خود، بیان کرد: برای نیروهای خدماتی و پرستاری و بهورزان و نیروهای درجه پایین وزارت بهداشت، برنامه خاصی از سوی ایشان ارائه نشده است تا در آنها ایجاد انگیزه کند. این روزها از "طرح تحول سلامت" بر عکس جملات رئیس جمهور مردم ناراضی هستند، چرا که دولت تدبیر و امید به برنامه‌های مجلس شورای اسلامی و دکتر قاضی زاده هاشمی نگاه عملی نداشت و نگاه شعار گونه داشت. اگر یک نگاه بنیادی وجود داشت به دنبال منشأ بیماری‌ها می‌رفتیم. منشأ بیماری‌ها سوء تغذیه است. در این دولت فاصله طبقاتی افزایش پیدا کرد و سفره‌های مردم کوچک‌تر شد و کارگران فراموش شدند و بیماری‌ها افزایش پیدا کرد.

مقصودی در ادامه تاکید کرد: آقای رئیس جمهور! به دکتر نوبخت بگویید که به دکتر نمکی در اجرای دقیق و به روز رسانی "طرح تحول سلامت" کمک کند. این روزها اکثر مردم فاقد طرح پوشش بیمه هستند و آنهایی که بیمه هستند همه داروها به آنها تخصیص داده نمی‌شود و سهم مردم در پرداخت حق الزحمه دارو زیاد شده است. اجرای طرح تحول سلامت اقتصادی برای این دولت، نظام و مردم گران شده است. آقای روحانی! سخن بنده با شما و دکتر نوبخت است. همه این را می‌دانند که علت کناره‌گیری کردن دکتر قاضی زاده هاشمی اختلافات درونی دولت است. آقای روحانی چه کسی باید این اختلافات را بین وزرا و اعضای کابینه برطرف کند؟ بخشی از اعضای دولت به ویژه‌ دکتر نوبخت معتقد بودند که آقای قاضی زاده هاشمی بیش از دخل و خرج دولت خرج می‌کند. چه کسی این برنامه و شعار طرح تحول اقتصادی را داد؟

مقصودی در ادامه خاطرنشان کرد: عدم توازن در دخل و خرج درون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بدهی چند ده هزار میلیاردی ایجاد کرده است. چه کسی باید این وضعیت را ساماندهی کند و به داد دکتر نمکی و یارانش برسد؟ چند ده هزار میلیارد تومان بدهی به بیمارستان‌ها دارد بیمارستان‌های کشور را به سمت ورشکستگی می‌برد. این به دنبال بی برنامگی و ضعف دولت شما است که کشور و دولت‌های آینده را رنج می‌دهد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با خطاب قرار دادن رئیس جمهور، اظهار کرد: متأسفانه کشور را رها کردید و به شعار طرح تحول اقتصادی چسبیده‌اید. وضع اقتصاد، معیشت مردم و صنعت را رها کردید و تعدادی از افراد نه چندان سالم را به نام خصوصی سازی گماردید. همان طور که وضع بهداشت در این روزها به امان خدا رها شده است. آقای دکتر نمکی مرد سالم و متخصصی است. چه تضمینی برای حمایت از برنامه‌های ایشان وجود دارد؟ آقای رئیس جمهور! آیا این قدرت را دارید که به دکتر نوبخت دستور دهید که از برنامه‌های دکتر نمکی حمایت کند.

به‌ گزارش ‌ایسنا، علی لاریجانی که ریاست جلسه را بر عهده داشت به حسین مقصودی تذکر داد که شما باید در چارچوب مخالفت با وزیر پیشنهادی صحبت کنید. بنده از جناب دکتر نمکی تشکر می‌کنم، چرا که برنامه خوبی را ارائه داده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha