• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 97111508014
  • منبع : مطبوعات

نماینده کرج در مجلس شورای اسلامی:

در ۴۰سالگی انقلاب قطعاً نیاز به فضای متفاوتی داریم

«دوست داشتم تدبیری صورت می‌گرفت تا این اتفاق ناخوشایند رخ نمی‌داد و رئیس مجلس با گلایه‌مندی از این حضور انصراف نمی‌داد. ما در ۴۰ سالگی انقلاب قطعاً نیاز به فضای متفاوتی داریم. این اتفاق پیام خوبی را در پی نداشت. جایگاه نمایندگی مجلس و شأن ریاست مجلس و ریاست قوای سه‌گانه کشور را باید حفظ کنیم. اینکه آن فرد را قبول داریم یا نداریم، مهم نیست. انتقادها را بگوییم، نقدها را بکنیم اما این باعث نشود جایی که باید وحدت خود را به دنیا نشان بدهیم برخی بی‌تدبیری‌ها را ببینیم.»

به گزارش ایسنا، روزنامه ایران نوشت: «به نظر می‌رسید علی لاریجانی در آستانه یک ۲۲ بهمن حاشیه‌ساز دیگر قرار داشته، این بار در کرج. ۲۲ بهمنی که از سخنرانی در آن انصراف داده تا فعلاً همه چیز آرام بماند. آنچه باعث چشم‌پوشی رئیس مجلس از این سخنرانی شده بود، مواضع امام‌جمعه و برخی گروه‌های سیاسی این شهر بود. امام‌جمعه کرج و برخی از گروه‌ها همچون بسیج دانشجویی دانشگاه البرز خواستار تغییر علی لاریجانی شده بودند. در نامه بسیج دانشگاه البرز اشاره شده بود که نقش لاریجانی در حمایت و تصویب برجام بر کسی پوشیده نیست و به همین دلیل سخنرانی رئیس مجلس در راهپیمایی مردم کرج مصداق «وصله ناجور» است.

حالا اما با وجود انصراف علی لاریجانی، علی مطهری، نایب‌رئیس مجلس از مقامات قضائی خواسته موضوع لغو برنامه سخنرانی رئیس مجلس در کرج را پیگیری کنند. در این شرایط عزیز اکبریان، نماینده کرج در گفت‌وگو با «ایران» از اتفاقات پیش آمده ابراز ناراحتی کرده و می‌گوید باید با این روند برخورد کرد و مانع ادامه آن شد. اکبریان معتقد است که اگر جلوی این روند گرفته نشود، سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.

درباره موضوع لغو سخنرانی آقای لاریجانی در کرج، موضع شما به عنوان نماینده این شهر چیست؟

الان فعلاً تازه این اتفاق رخ داده. ما قرار است این را جمع‌بندی کنیم که مجموعه مسائل چه بوده که این اتفاق افتاده. بعد از آن جمع‌بندی نتایج را می‌گوئیم.

ببینید جناب اکبریان! مسأله این است که آیا چنین اتفاقی قابل پذیرش هست یا نه؟

از نظر من مسأله اشخاص و افراد به صفت فردی آنها یک مسأله است، جایگاه‌ها و سمت‌های رسمی یک مسأله دیگر. اینجا خب برای من مسأله شخص آقای لاریجانی صرفاً مطرح نیست. من به ایشان احترام می‌گذارم و شاید در مواردی موافق یا مخالف نظر ایشان هم باشم اما مسأله جایگاه ریاست مجلس به عنوان یکی از رؤسای سه قوه کشور است. ما شأن جایگاه ریاست مجلس را باید حفظ کنیم. این مسأله فارغ از موضوعات شخصی و حتی مواضع سیاسی است. خصوصاً در جشن ۴۰ سالگی انقلاب که این مسأله اهمیتش صد برابر می‌شود. از نظر من پذیرفته نیست این جایگاه رسمی در جشن سالگرد انقلاب خدشه‌دار شود. حالا هر کسی که در این جایگاه قرار داشته باشد، فرقی ندارد. چه می‌خواهد مخالفش باشم چه موافقش. برای من جای تأسف دارد که در این ماجرا، آن هم در موعدی که جشن انقلاب است و ما می‌خواهیم وارد ۴۰ سالگی انقلاب بشویم و شرایط هم اقتضا می‌کند که حداکثر وحدت را خصوصاً در این روزها از خودمان نشان بدهیم، چنین اتفاقی بیفتد.

شما خودتان موافق سخنرانی آقای لاریجانی در کرج بودید؟

ایشان را ما دعوت نکرده بودیم، این کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بود و آنها طبق وظیفه دعوت کرده بودند و حضور ایشان در آن روز برای کرج یک موقعیت می‌توانست باشد. به هر حال ما هم خوشحال می‌شدیم در جشن ۴۰ سالگی انقلاب یکی از سران سه قوه به شهر ما بیاید. اما متأسفانه اتفاقات دیگری افتاد. اینکه رئیس مجلس بر اساس آنچه عرض کردم هر که می‌خواهد باشد، در جشن انقلاب که نماد وحدت است نتواند سخنرانی کند و واکنش‌ها این گونه باشد، سنگ روی سنگ بند نخواهد شد. نباید بگذاریم این اتفاقات تکرار شوند. باید جلوی این روند را از یک جایی گرفت چون این روند خطرناک است.

بعد از آن اتفاقات به عنوان نماینده کرج موافق انجام سخنرانی بودید یا مخالف آن. یعنی فکر می‌کردید اگر رئیس مجلس سخنرانی خود را انجام دهد بهتر خواهد بود یا خیر؟

من عرض کردم، حضور آقای لاریجانی در کرج فرصتی برای مردم کرج و استان بود. من شخصاً تمایل داشتم اولاً آن اتفاقات نمی‌افتاد و آن حرف‌ها زده نمی‌شد. بعد هم که زده شد، دوست داشتم تدبیری صورت می‌گرفت تا این اتفاق ناخوشایند رخ نمی‌داد و رئیس مجلس با گلایه‌مندی از این حضور انصراف نمی‌داد. ما در ۴۰ سالگی انقلاب قطعاً نیاز به فضای متفاوتی داریم. این اتفاق پیام خوبی را در پی نداشت. جایگاه نمایندگی مجلس و شأن ریاست مجلس و ریاست قوای سه‌گانه کشور را باید حفظ کنیم. اینکه آن فرد را قبول داریم یا نداریم، مهم نیست. انتقادها را بگوییم، نقدها را بکنیم اما این باعث نشود جایی که باید وحدت خود را به دنیا نشان بدهیم برخی بی‌تدبیری‌ها را ببینیم. من واقعاً امیدوارم درباره این دست برخوردها و اتفاقات فکر شود و تدبیری اندیشیده شود. این کارها به نفع ما نیست.

واقعاً آن طور که تصور شده بود و گفته می‌شد جو برای آمدن آقای لاریجانی تا این حد ملتهب بود که آمدن ایشان می‌توانست هزینه‌ساز باشد؟ یعنی مخالفت‌ها این قدر زیاد بود که بهتر بود ایشان نیاید؟

به هیچ عنوان. ما چنین التهابی را ندیدیم. به هر حال برخی مخالف بودند ولی گستردگی آن این قدر زیاد نبود. کمااینکه اصلاً کاری به این نباید داشته باشیم. مسأله اصلی شأن جایگاه رئیس مجلس است. اینکه اصلاً عده‌ای با ایشان زاویه داشته باشند، آیا دلیل می‌شود جلوی سخنرانی رئیس مجلس نظام را در یک مراسم با اهمیتی مثل ۲۲ بهمن گرفت؟ این اشتباه بود و نباید اتفاق می‌افتاد. ما دائم داریم می‌گوئیم دشمن دنبال ضربه زدن به ماست و دنبال ایجاد اختلاف است، بعد به دست خودمان این کارها را بکنیم. این تناقض دارد.

امکان دارد که آقای لاریجانی در تصمیم خود تجدید نظر کند؟ با ایشان صحبتی شده است؟

بله صحبتی داشتیم مبنی بر اینکه تجدید نظری بشود. ایشان می‌گوید که من نمی‌آیم و فضا را برای این حضور مهیا نمی‌بینم. به هر حال آقایانی که این تصمیمات را گرفتند، باید خودشان توضیح دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha