• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۹:۰۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 97111507927
  • منبع : نمایندگی خوزستان

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت کشاورزی:

بخش وسیعی از اراضی خسارت دیده در سیل اخیر خوزستان بیمه نیستند

بخش وسیعی از اراضی خسارت دیده در سیل اخیر خوزستان بیمه نیستند

ایسنا/خوزستان مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت کشاورزی گفت: بخش وسیعی از اراضی کشاورزی که در سیلاب اخیر خوزستان به زیر آب رفته و خسارت دیده اند، بیمه نیستند و جبران خسارت این مزارع باید بر اساس قانون و از طریق وزارت کشور پیگیری شود.

به گزارش ایسنا، سید محمد موسوی ۱۴ بهمن ماه در نشستی که با موضوع بررسی خسارت‌های وارد شده در اثر سیلاب اخیر استان در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مباحث بسیار مهمی که در وزارت جهاد کشاورزی با حساسیت ویژه ای پیگیری و دنبال می‌شود، بحث حوادث غیر مترقبه است که اخیراً در استان خوزستان یک نمونه از آن را شاهد بودیم.

وی افزود: در زمینه وقوع سیلاب در خوزستان، گزارش خسارت‌ها به موقع از استان دریافت و در وزارتخانه جمع بندی‌های لازم انجام گرفت اما در این زمینه شخص وزیر دستور دادند تا از نزدیک نیز بازدیدی از خسارت‌های وارد شده به مزارع کشاورزان خوزستان در اثر سیلاب انجام بگیرد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت کشاورزی تصریح کرد: با توجه به دستور وزیر جهاد کشاورزی برای بازدید از مزارع و خسارت‌های وارد شده به آنها در اثر وقوع سیلاب، امروز در خوزستان حضور یافتیم و از مزارع شهرستان دشت آزادگان دیدن و جلسه‌ای نیز با کشاورزان آن منطقه پیرامون مشکلاتشان برگزار کردیم.

موسوی با اشاره به اینکه شاهد بارندگی‌های بسیار خوبی در خوزستان بودیم، ادامه داد: در مدت زمان ۲۴ ساعت، گزارش بارش ۹۹ میلیمتری را در تاریخ منتهی به ۹ بهمن ماه امسال دریافت کرده ایم که این میزان بارش تقریباً ۷ تا ۱۳ درصد از بارندگی‌های انجام گرفته در یک سال زراعی بوده که در خوزستان اتفاق افتاده است و این میزان بارندگی منجر به وراد شدن خسارات گسترده‌ای به اراضی کشاورزی شده است.

وی با بیان اینکه خسارت دقیق وارد شده مزارع کشاورزی استان در سیلاب ظرف یک یا دو هفته آینده مشخص خواهد شد، عنوان کرد: کمیت‌های خسارات وارد شده به مزارع کشاورزی در درون استان جمع بندی و به مرکز ارائه شده است اما با گذشت زمان و با مدیریت انجام گرفته ممکن است بتوانیم برخی از تولیدات زراعی را مجدداً به چرخه بازگردانیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی اظهار کرد: آنچه تا امروز در بحث خسارت وارد شده به مزارع برآورد شده، ۲۵۴ میلیارد تومان است. این عدد بر اثر بررسی‌های فنی برآورد شده و صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیز همه اراضی که تحت پوشش داشته را ارزیابی خسارت کرده تا بتواند نسبت به پشتیبانی و پرداخت غرامت به کشاورزان اقدام کند.

موسوی ادامه داد: بخش وسیعی از اراضی کشاورزی که در سیلاب اخیر خوزستان به زیر آب رفته و خسارت دیده اند، بیمه نیستند و جبران خسارت این مزارع باید بر اساس قانون و از طریق وزارت کشور پیگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی به عنوان دستگاه مسول و متولی بخش کشاورزی، برای جبران خسارت این اراضی که تحت پوشش بیمه نیستند در حال جمع بندی پیشنهادات تکمیلی برای ارائه راهکاری به وزارت کشور و رئیس سازمان برنامه و بودجه هستیم. این پیشنهادات تکمیلی ظرف یک یا دو روز آینده منعکس خواهند شد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت کشاورزی ادامه داد: پیگیری خواهیم کرد تا با اخذ مصوبه‌ای از هیأت وزیران در قالب ماده ۱۰ قانون تنظیم مقررات مالی دولت و ماده ۱۲ قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور، بتوانیم پشتیبانی مالی خوبی در بحث جبران خسارت‌های وارد شده به کشاورزان را داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha