به گزارش ایسنا، ضیاءالله اعزازی در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان افزود: بنده کاملاً با این طرح مخالفم، هر چند به نفع نمایندگان مجلس کنونی هست اما در کل به ضرر منافع مردم است، چرا که زیرساختهای این طرح هنوز در کشور آماده نیست و امیدوارم شورای نگهبان نسبت به رد این طرح اقدام کند.
وی اظهار کرد: بنیان گذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران روحیه خودباوری را در ملت ایران زنده و تقویت کرد، اما متأسفانه دشمنان و برخی افراد ناآگاه در داخل میخواهند نقش کلیدی امام (ره) را کم رنگ کنند.
وی به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: نظام جمهوری اسلامی در ۴۰ سال گذشته در تمام زمینههای علمی، نظامی و عمرانی پیشرفتهای خوبی داشته که این موفقیتها را مدیون امام راحل (ره) و خون پاک شهدا هستیم.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به سیاست خارجی دولت نقدهایی دارند، تصریح کرد: اگر اینطور تلقی کنیم که کل برجام اشتباه بوده و کلیات آن را زیر سوال ببریم، منصفانه نیست اما هدف ما که تأمین منافع ملی کشور و مردم بود تأمین نشده است.
وی افزود: دولت اگر اراده کند میتواند با اتکا به نیروهای داخلی و اقتصاد مقاومتی از تحریمها عبور کند.
اعزازی پروژه استادیوم ورزشی ۱۰ هزار نفری بناب را از طرحهای در حال تکمیل این شهرستان اعلام کرد و افزود: تاکنون برای اجرای این پروژه ملی که عملیات اجرایی آن از سال ۸۹ شروع شده ۲۲ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است اما متأسفانه در سال ۹۷ تاکنون تخصیص اعتباری برای آن صورت نگرفته است که با تأمین اعتبار ۱۵ میلیارد تومان این پروژه میتواند در سال ۹۹ به اتمام برسد.
نماینده بناب در این نشست در پاسخ به سوال خبرنگاران، با اشاره به ایجاد پتروشیمی در شهرستان بناب، گفت: در زمان مجلس هشتم که بنده نماینده بودم، با طرح احداث خط لوله انتقال اتیلن از میاندوآب به تبریز موافقت شد، اما متأسفانه در زمان مجلس نهم که خوراک این خط لوله تقسیم شد، بناب سهمی نداشت. اما بار دیگر با پیگیریهای مجدد بنده در مجلس دهم، دستورات لازم برای تأمین خوراک پتروشیمی بناب اخذ شده و مکان یابی نیز برای احداث صورت گرفته است، و هم اکنون به دنبال جذب سرمایه گذار برای اجرای این پروژه هستیم.
وی درخصوص ضروری بودن یا نبودن ایجاد پل میدان معلم، گفت: این پل هم اکنون پیشرفت فیزیکی خوبی دارد و امیدواریم به زودی به بهره برداری برسد. اما ضرورت ایجاد این پروژه ملی کاملاً کارشناسی شده و از پروژههای لازم شهرستان است که در ابتدا پیشنهاد بنده بر روگذر و زیرگذر بود، اما در نهایت با تصمیم دولت و کارشناسان پل رو گذر نهایی شد.
وی با اشاره به علت تأخیر در تکمیل این پروژه گفت: متأسفانه بعد از اتمام نمایندگی بنده در مجلس هشتم، عملاً ادامه روند تکمیل پروژه به تعطیلی کشانده شد و عدهای با به تأخیر انداختن این پروژه به دنبال بهره برداری انتخاباتی بودند.
اعزازی با مطلوب ارزیابی کردن وضعیت بهداشت و درمان شهرستان در مقایسه با شهرهای منطقه اظهار کرد: شهرستان بناب تنها شهرستان در منطقه است که هیچ یک از ساختمانهای درمانی آن استیجاری نیست و هم اکنون ۷۰ پزشک متخصص در بناب وجود دارد و نباید به خاطر انتقال یک بیمار برای درمان به شهر دیگر کل خدمات درمانی را زیر سوال برد.
انتهای پیام
نظرات